3,8
Taşıyıcı 3 hakkında görüşlerin ?
29 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Luc Besson seriden artık sıkılmış olacak ki yönetmenlik koltuğunu Oliver Megaton'a devretmiş. Kadroda Jason Statham'ın partneri olan Natalya ise gereksiz bir amatördü. Maalesef serinin en zayıf filmiydi. Ama ikinci bölümün başarısı sayesinde bu devamında gişe başarısı hepsinden iyiydi(102 milyon $). Cory Yuen'in sayesinde dövüş sahneleri başarılıydı. Ama senaryo ve kurgu çok basitti. Jason Statham dalgıçlık mesleğini yine serinin bu kısmında sergilemiş.
Açıkçası Fransız prodüksiyonu olan Taşıyıcı serisi eski başarısından çok uzak. Artık Frank Martin karakteri bile kurtaramaz.
26 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Benim bir filmi eleştirirken "Sırf aksiyon,gerisi sıfır" diye tanımlayacağım filmlere gösterdiğim en iyi örnektir bu film.Karakterler bu kadarmı yüzeysel olur?Hele filmdeki kadın karakter tam sallamasyon.O kadarki sanki senaryo jason statham üzerine yazılmış, çekimler sırasındada bu hatun girip öylesine oynamış gibi duruyor.Ama beni en çok üzen şey filmin seyirciyi aptal yerine koyarcasına mantık dışı olması.Bir an cüneyt arkın filmi izliyor gibi oluyorsunuz.Aksiyon sahneleri güzel ama içi boş.Sinema sanatının aksiyon yönünü iyi gösterdikleri için benim notum sadece o aksiyona 4/10.Eğer kadın dandik olmasaydı 5/10,Statham cüneytleşmeseydi 6/10,senaryo daha özenilerek yazılsaydı 7/10 ve popüler kültürün o klişeninde klişesi gelişme-sonuç bölümlerini daha özgün hazırlasalardı 8/10 gibi puanları hak ederdi.Ama şu haliyle içinde sadece aksiyondan başka birşey olmadığı için 4/10.
16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
serinin en kötü filmi gerçektn hiç beğenmedm . kız oyuncu tercihide tamamen yanlış daha etkileyici biri olabilirdi
10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ilk ikisine göre aksiyon yönünden sönük kalmış..umduğumu bulamadım..on üzerinden beş...
8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sevgili arkadaşlar jason statham ın tüm filmlerini izlerim gayet başarılılar ama bu film fiyasko.ha sadece aksiyon için izlerim diyorsanız izleyin ama çok amatör olmuş.mesela;1:adam jason a arabadan 25 mt uzaklaşma diyor.ama maşallah jason 5 km uzaklaşıyor ama fünye patlamıyor.2:adamlar ilk defa munih e gidiyorlar budapeşteye gidiyorlar ama maşallah sanki gps jason a takılı gibi her yeri biliyor.o ormana dalıyor nereden bildin oranın çıkış yolu olduğunu arkasındanda mercedes gidiyor.arabayı bir adam alıyor jason telefon klubesındeyken olaya bak jason bisikletle yakalıyor.evlerin içini nerden biliyosun ki.3:Filmde oynatacak daha güzel bir kız yokmuydu?4:olay tamamen audi ve mercedes in reklamı değil mi?5:Abi tamam hepsini anlarım da filmin 45dk 22.saniyesine bir bakın.duvarda hangi sarkıcının afişi var? İsmail YK ile Müslüm Gürses in.hehehehe yönetmen Baba yı dinliyor heralde.bu kadar komik olamaz bir film.5:uçurumdan mercedes in uçma sahnesi tıpkı bizim türk filmlerindeki gibiydi.olmamış jason.seni daha kaliteli filmlerde izlemek istiyoruz.bu filmin konusu bile yok.! filmi izlerken kaç kişi afişi dikkat etti acaba !
18 Mart 2009 tarihinde eklendi
müslüm baba ve ismail yk dan başka bişi yok filmde arkadaşlar....
5 Mart 2009 tarihinde eklendi
aynı konuyu sündüre sündüre kaça kadar götürecekler acaba? yetenekli bu statham, bu gibi filmlerde yazık oluyo ona.
5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Beklediğim gibi değildi. dövüş sahneleri çok hızlı çekilmiş. sanki filmi hızlandırılmış olarak izliyorsunuz gibi. fazla aksiyon sahnesi de yoktu. benim tavsiyem sinemaya boşa gitmeyin. evde izlersiniz. bir iki ay sonra tv de çıkar kesin..
31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
1. ve 2. filmle aynı senaryoya sahip olup. gidierek dibe vuran bir seri.
30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ismail yk ve müslüm gürses posterlerini görünce göğsüm kabararak izledim :)
19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmde aksiyon arayanlar için güzel film ama bana göre önceki serilerine göre başarısız..
15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film çok güzeldi jason statham yine filmin hakkını vermiş ben beğendim filmi yalnız ince bi ayrıntı vardı dikketimi çekti jason ın duvardaki telefonla konuştuğu sırada telefonun sabitlendiği duvardaki ismail yk ve müslüm gürses posterini tek ben mi görrdüm :)) izlyenlere soruom görmemişler :))
14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
3ncü film bir seri filmi olmnaktan öte değil biraz çekilmek için zorlanmış durumu mevcut. bunun yanı sıra daha sağlam bir senaryo ile film daha ilgi çekici hale getirilebilirdi. eh işte diye bileceğim bir film. Ok bir şey beklemneden giderseniz tad alabilirsiniz.
13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
seri olarak güzel başlamıştı.transporter 3 ilk iki filmden daha az aksiyon çok kötü senaryoya sahip.Filmde çok fazla mantık hatası var önce tekmeyle kırılan kurşun geçirmez cam kırıldığı halde araba hareket ettikten sonra sapasağlam duran aynı cam gibi izleyince görürsünüz...diğer filmlerin aksine bu filmde taşıyıcının profesyonel iyi bi sürücü olmasının hiç bi önemi yok yani taşıyıcı yerine herhangi araba sürebilen biride olabilirmiş(filmin sonlarına doğru söylendiği gibi)dövüş sahneleri kamera açısı yüzünden ne olduğunu anlamadan olup bitiyor araba sahneleride kobra takibi dizisindekiler gibi benzer iki sahneden oluşuyor sadece.jason filmin afişlerinde elinde tuttuğu tabancaları bi kez bile eline alıp ateş etmiyor hatta eline tabanca bile almıyor.fragmanı bile filmden çok çok güzel ayrıca o kadar güzel başka rus kızları varken böylesine çilli bi kızıda nerden buldular onuda anlamadım.malesef iyi bi seri olarak başlayan transporter filmide üçlemesiyle çok aceleye getirilmiş baştan sağma ve seriyi tüketmiş bi film ama jason sevenler yinede izleyeceklerdir
10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemeyi çok istedim ama bulunduğum şehre gelmedi; o yüzden izleyemedim.
Ama Jasonın filmlerinin kötü olacağı görüşünde değilim.