Taşıyıcı 1 VE 2 nin yakınından bile geçmiyor film..Diğer serilere göre daha sıkıcı..O Rus kızı nerden bulmuşlar çok merak ettim gayet iticiydi..Evde izlenebilecek bir filM diyorum ve 10/6.5 veriyorum selametle
arkadaşlar, okuduğum yorumlarda filme haksızlık edildğini seziyorum. insanların yüksek aksiyon beklentilerinden kaynaklı bir hoşnutsuzlukları mevcut. açıkcası çok iyi bir film
Statham yine harikaydı, bilgisayar efektleri bariz bir şekilde gözüküyor bir sahnede. Genel olarak Aksiyon ve efektler iyiydi. Arabayı gölün içinden çıkarma fikri şahaneydi. Taşıyıcı 1 kadar iyi değil. Beğendim 7.5/10
Bende ilk gün izledim ve iyikide izlemişim Jason statham bir aksiyon filminde olurda o film kötü olur mu gerçekten en az ilk ikisi kadar güzeldi ve aksiyon olarak bir parça daha fazla olduğu bile söylenebilir ben aksiyon seven herkese özelliklede sinemada izlemelerini tavsiye ediyorum.9/10