Taşıyıcı 3
3,8

tusunlai
tusunlai

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çok kötü değildi ama ben beyenmedim vasat bir filimdi.
pirireis16
pirireis16

31 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle kötü.filmi devam serilerinde hayal kırıklığına neden olan filmlere ekledim bile.televizyon filmi olabilecek seviyenin üstüne çıkamıyor maalasef...
kanaryadasi
kanaryadasi

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
zorla, filmi üçlemek için çekilmiş gibi görünen bir film. ayrıca serinin ilk iki filminin yanına yakışmamış. 10/5
nilgun-u
nilgun-u

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
geçen hafta izleme fırsatı buldum ama ilk ikisi kadar zevk verdiğini söyleyemem. yine izlenmeyecek kadar kötü değil.
mesut115
mesut115

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar serinin devamı olarak güzel bir film cekmişler benim izlerken tek sikayetim oldu bas roldeki kız o ney ya biraz daha iyi bir oyuncu alabilirlerdi amator oyuncu olması lazım degildi
mesuttas42
mesuttas42

25 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Bence çok güzel. Su altında Çekilen Sahneye bittim. Çok akıllıca
mph13
mph13

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmde Jason varsa zaten kafadan sinemada izlenir bu film zaten taşıyıcı ve robert knepper olunca bence ortaya tadından yenmez bir film çıkmıştır.
desqur
desqur

22 Aralık 2008 tarihinde eklendi
vasatın üstüne çıkamayan bir taşıyıcı film olmuştu. 10 üzerinden 6 alır. Aksiyonu az bir filmdi. taşıyıcı serisine yakışmamış bence.
cemileikizler
cemileikizler

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
aksiyon.fırtınası.mükemmel
serhatisci61
serhatisci61

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
film serisine yakışır şekilde devam etmiş ancak takip ve dövüş sahnelerinde hızlandırma yapılmış ve çok net belli oluyor..7,5
sinan476
sinan476

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Statham yine harikaydı, bilgisayar efektleri bariz bir şekilde gözüküyor bir sahnede. Genel olarak Aksiyon ve efektler iyiydi. Arabayı gölün içinden çıkarma fikri şahaneydi. Taşıyıcı 1 kadar iyi değil. Beğendim 7.5/10
ozana99
ozana99

12 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
serinin en kötü filmi, birincisi çok iyiydi, ikincide izlenebilir iyi bir aksiyondu. ancak bunu kesinlikle izlemeyin. çok kötü. tam bir hayal kırıklığı.
emre2426
emre2426

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Film çok güzeldi.Ama bazı dözüş sahneleri çok hızlı ama yinede çok güzel .
ozkandwd
ozkandwd

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
daha iiside olabılırdı ama fenada diildi
kirpi719
kirpi719

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
1. ve 2. seri kadr sürükleyici ve de akıcıydı.Jason Statham gerçekten filmlerde hakkını veriyor. gidilmeye değer herkese tavsiye ederim.10/8