fudomikuta
8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sevgili arkadaşlar jason statham ın tüm filmlerini izlerim gayet başarılılar ama bu film fiyasko.ha sadece aksiyon için izlerim diyorsanız izleyin ama çok amatör olmuş.mesela;1:adam jason a arabadan 25 mt uzaklaşma diyor.ama maşallah jason 5 km uzaklaşıyor ama fünye patlamıyor.2:adamlar ilk defa munih e gidiyorlar budapeşteye gidiyorlar ama maşallah sanki gps jason a takılı gibi her yeri biliyor.o ormana dalıyor nereden bildin oranın çıkış yolu olduğunu arkasındanda mercedes gidiyor.arabayı bir adam alıyor jason telefon klubesındeyken olaya bak jason bisikletle yakalıyor.evlerin içini nerden biliyosun ki.3:Filmde oynatacak daha güzel bir kız yokmuydu?4:olay tamamen audi ve mercedes in reklamı değil mi?5:Abi tamam hepsini anlarım da filmin 45dk 22.saniyesine bir bakın.duvarda hangi sarkıcının afişi var? İsmail YK ile Müslüm Gürses in.hehehehe yönetmen Baba yı dinliyor heralde.bu kadar komik olamaz bir film.5:uçurumdan mercedes in uçma sahnesi tıpkı bizim türk filmlerindeki gibiydi.olmamış jason.seni daha kaliteli filmlerde izlemek istiyoruz.bu filmin konusu bile yok.! filmi izlerken kaç kişi afişi dikkat etti acaba !
Taşıyıcı 3ün serinin ilk iki filmine nazaran daha düşük bir temposu var, üstelik senaryo bakımından serinin birinci filmi ile çok benzerlik gösteriyor. Son zamanlarda seri filmler revaçta ama bana sorarsanız gitmiyorsa zorlamamalı :D İzleyin ama fazla birşey ummayın :D
aksiyon severlerin uzun bir süre etkisinden kurtulamayacakları bir film olacak fakat natalya rudakova yerine başka birisi düşünülebilirdi. jason yine parasını haketmiş. 10/8...
3ncü film bir seri filmi olmnaktan öte değil biraz çekilmek için zorlanmış durumu mevcut. bunun yanı sıra daha sağlam bir senaryo ile film daha ilgi çekici hale getirilebilirdi. eh işte diye bileceğim bir film. Ok bir şey beklemneden giderseniz tad alabilirsiniz.
'okbey06' ve 'koraykozan' isimli arkadaşların yorumları çok hoş olmuş :) Gerçekten de çok fazla arabalı takip sahnesi olduğu için 'alman otoban dizilerini' ve 'araba reklamlarını' anımsatıyor hakkaten Benim yorumuma gelince: Bu tür filmler genelde böyle olur zaten, fazla bir şey beklemeden, adrenaline doyma amacıyla gidersiniz sinemaya, aksiyon ve heyecanı doya doya yaşarsınız, fazla da sorgulamazsınız. Mantık hataları, oyunculuk, klişelik, başarısız cinsellik temaları vs gibi, sabaha kadar yazsak bitmeyecek bi liste oluştururuz bu filmin eksikleri için. Ama amaç eğlenip, aksiyon görmekti, bunu da fazlasıyla verdi film bize. Stathamın çoğu filmi böyle zaten. 7/10 not: Edebiyat meraklıları için Rus edebiyatı ve Dostoyevskiye gönderme yapan sahne çok güzel olmuş. Benimle birlikte bu sahneyi anlayan sinema salounda 5-6 kişi vardı ama mesaj hedef kitlesini buldu
normalde bu tarz seyretmeyin etmeyin yorumları yazmam yazılmasınıda sevmem ama, aksiyon diye seyirci ile dalga geçilmesine sinirim bozuluyor. Bu devam filmi, ilk filmin cool havasına, güzel dövüş kareografisine ve standard dışı senaryosuna tam anlamıyla bir ihanet. Ya seyicinin de düşünebilen bir canlı olduğunu unuttular yada artık dalga geçmek istiyorlar. Bunun yerine ilk filmi iki kere daha seyredin daha az zaman kaybı olacaktır.
ilk 2 filme bakınca insan daha fazla şey beleyebiliyor 3.den. ama ne yazıkki vasat bir film diyebilirim.boş vaktiniz varsa izleyin yoksa heyecana kapılıpda aa süper bir film izleyecegim hevesiyle perde karşısına geçmeyin.10/6
kesinlikle aldığı puandan daha iyisini hak ediyor müthiş oyunculuk ve senaryo serinin en güzel filmi diyebilirğim özellikle taşıyıcı 2 den kat ve kat daha iyi bir film ve filmi izlemeden önce kemerlerinizi bağlayın
Beklediğim gibi değildi. dövüş sahneleri çok hızlı çekilmiş. sanki filmi hızlandırılmış olarak izliyorsunuz gibi. fazla aksiyon sahnesi de yoktu. benim tavsiyem sinemaya boşa gitmeyin. evde izlersiniz. bir iki ay sonra tv de çıkar kesin..