Taşıyıcı 3
3,8

AstalaVista
AstalaVista

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Taşıyıcı seRisi tüm hızıyla devam ediyOr..
Serrcan
Serrcan

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
diğerleriyle aynı gibi bi gelişme yada değişiklik yok bu yüzden çok farklı şeyler beklemeyin.Jason stathamın oyunculuğu yine süper ama t-bag bence sınıfta kalmış. kıyaslarsak bu diğerlerinden daha kötü 10/7
xezaludelal
xezaludelal

21 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ilk film izlenebilirdi ....

ikincisi birincinin hatrina belki ....

ama bu !!!

yonetmen ve senarist izleyenlerle dalga gecmis ....
pelishhh
pelishhh

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Hala Türkiyede vizyona girmemiş inanamıyorum:) serinin 1.filmine çok benziyor arkadaşlar, sadece araba daha havalı bu kez;) birde dövüş sahneleri müthiş, Frank baya geliştirmiş kendini. ama görev aynı, paket yine güzel bi hatun. Ne şanslıyım kuzey amerikadayım tüm filmler hemen vizyona giriyor burda:)) gidin derim çok güzel film, araba ve sürüş tutkusu olanlar bayılıcaklar bu filme
alba42
alba42

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ehh işte .. İzlenilebilir.Hoş vakit geçirilebilir ..
babakral1981
babakral1981

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaslar filmi dvd izledim cok guzel bir flim dovus sahneleri cok guzel olmus tavsiye ederi izlemenizi
neoalp
neoalp

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Tasiyici filmlerinin en fake olan filmi. Beklenmedigi kadar efekler cok kotuydu ama kurgu guzel. Tam bir hayal kirikligi denebilir.
aydin-dereli
aydin-dereli

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
1 ve 2 yi aratmıyor. izlenmeli10/8
bahadir524
bahadir524

18 Mart 2009 tarihinde eklendi
müslüm baba ve ismail yk dan başka bişi yok filmde arkadaşlar....
fosit
fosit

18 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İlk iki filmin gerisinde kalıyor, yönetmen kusuru çok, vasat bir film.
dellandouv
dellandouv

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
serinin ikinci filminde, arabanın altındaki bombayı 10m-20m yukarıdaki kanca yardımıyla çıkarmak için; arabayı 10m-20m uçurtup, ve aynı zamanda arabayı ters döndürüp, bombayı kancaya denk getirip, çıkarıp, sonrada düşerken tekrar arabayı düzüne döndürüp, yere normal bir halde inip devam etme sahnesinden sonra, bu filmde pek abartı sahne yok gibi geldi bana :)
eraysinema
eraysinema

23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
diğer taşıyıcı bölümlerine göre kötü olsada
vakit kaybı olacak bir film diğil.güzel sahneler var ilk başı biraz saçma
muratkurt321
muratkurt321

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ya ne güzeli ikinci filmde resmen saçmaladılar jason a gelince ben çağırsam aksiyon filmi var diye gelecek her filmdede oyanılmazki biraz seçici olmak lazım ayrıca şu hata bulan arkadaş taşıyıcıyı izlememiş galiba adam her dakika plaka değiştiriyor. normaldır o plakanın farklı olması. artık bu tarz filmler baydı tekme atmayla olmuyor bu işler.
bugra-s88
bugra-s88

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bir tek tren sahnesinde değil fragmanın pek çok yerinde öyle '32 AEJ 13' veya '32 AJE 13' oluyo plaka sürekli farklı fragmanda.
romeoromeo
romeoromeo

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
sadece ilk film çok güzeldi ikinci film tam bi fiyaskoydu, bu insallah ikinci filmin kötü etkisinde kalmaz..