Mükemmel Bir Kaçış
    3,3
    Mükemmel Bir Kaçış hakkında görüşlerin ?

odinhan
    odinhan

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Tamam mantık hataları vardı ama hawai manzaraları,Milla J.gerçekten filmi yeterince izlenir kılıyordu bence.iyi ve sürükleyici bir gerilim.10/8
    yasincim1982
    yasincim1982

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    6 puan yeterde artar bile. Paranoyak yaptılar insanları iyice :)
    nskmourinho
    nskmourinho

20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Filmin sinepuanını açabilir miyiz ülkemizde gösterime girmeyecek ve dvdsi cıkmak üzere
    ocelott
    ocelott

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Eğlenceli bir suç, gerilim filmi. Büyük beklenti içinde değilseniz fazlasıyla yeterli olacaktır. Gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz. İyi seyirler...
    francesco06-2
    francesco06-2

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    10 uzerınden 9 verılebılecek guzel ve kalıtelı bır fılm .onerırım ayırdıgınız vakıte deger
    tgg82
    tgg82

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Güzel bir filmdi.10/8.İzleyin derim.
    chastity00
    chastity00

27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Standart amerikan senaryoları ama çok kötü bir film değil senaryodan biraz kaybtmişler onun haricinde izlemenizi tavsiye ederim.
    xezaludelal
    xezaludelal

8 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    guzel posteri olan ama ici olmayan filmlerden ......
    Ilknur K
    Ilknur K

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Öyle abartilacak bir sürpriz son değil. ters köşeye yatırmaya çalışmışlar. başarmışlar ama çok da değil. filmin yarıdan fazlası doğayı gezmekle geçiyor.
    omurkomur
    omurkomur

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    sadece hawaii nin doğasını izledim..gerisi o kadar boş ve matıksız bir film ki....sinemada tam zaman kaybı ..sakın derim
    polat06xxx
    polat06xxx

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    filmi dün izledim.pek beğendiğim söylenemez konu çok sıradan geçiyo hikayeye anlatmak istenilenei verememişler .. sırf vakit geçsin diye izlemek isteyenlee uygun bi filmm :D
    gurtukan
    gurtukan

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Etkileyici bir final olsun diye olayları ve diyalogları izleyiciyi kandırmak için yapan bir yönetmen var sahnede. Ama bunu yaparken aptal yerine koymaya çalışması sinir bozucu. Zorlama bir senaryo var. Yinede oyunculuklar ve muhteşem doğa manzaraları ile son bölümdeki aksiyon filmi kotarıyor. 6/10.
    cenabettinbey
    cenabettinbey

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    acayip saçma bir filmmiş, ne umduk ne bulduk.. filmi kötüleyenler filmi anlamayanlar gibi yorumu kabul edemem. hikayede mantık hatası varken yok mu diyeceğiz ? 10/3 puan
    Chev
    Chev

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    O kadar iyi olmayabilir ama Milla Jovovich ve o güzel atmosfer,manzara gibi etkenler filmi keyifli kılmayı başarıyor..Ayrıca bu tür seneryolara alışıksanız sonunu da çok kolaylıkla tahmin edebilirsiniz..
    alperzenger
    alperzenger

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    filmi beğenmeyenleri anlamıyorum.sonunu izlediğimde filmi tekrar izledim ve öğle mantık hatası bulamadım.süprizli sonları sevenler kaçırmasın bence....anlamayınca filme sallamak kolay...