jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
13 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Fena değildi filmi izlemeden önce burda değil başka bi sitede kendini bilmez arkadaşın katilin kim olduğunu söylemesi yüzünden hevesim kursağımda kaldı sanki kendisine soran varda neyse..filme gelirsek iyiydi özellikle doğa manzaraları tam tamboluluk onun dışında türüne tabiki bir yenilik getirmiyor ve ani çıkışlı 1-2 sahne dışında gerilim de yavan ama yinede izlemek isteyenler buyursunlar tabi.6/10
Öyle abartilacak bir sürpriz son değil. ters köşeye yatırmaya çalışmışlar. başarmışlar ama çok da değil. filmin yarıdan fazlası doğayı gezmekle geçiyor.
Genellikle ''B sınıfı'' diye tabir edilen yapımlarda yer almış kadroyu görünce sıradan bir katilden kaçan çiftler filmi izleyeceğinizi sanıyorsunuz ama David Twohy izleyiciye gerçek bir sürpriz yapmayı başarıyor.Çok doğru seçilmiş cast'ı ve özellikle Steve Zahn'in öne çıkan oyunculuğuyla ''A Perfect Getaway'' tahminlerin üzerine çıkıyor.
O kadar iyi olmayabilir ama Milla Jovovich ve o güzel atmosfer,manzara gibi etkenler filmi keyifli kılmayı başarıyor..Ayrıca bu tür seneryolara alışıksanız sonunu da çok kolaylıkla tahmin edebilirsiniz..
Bilin bakalım katil kim filmi. Aynı zamanda tutarsızlıklarda mevcut. Yönetmen bizi şaşırtmak istemiş ama asıl ben ona şaşırıyorum. spoiler: zaten topu topu 3 çift görüyoruz, ki bir çiftimizi başrollerde olmak üzere, e katillerin de bunlardan hangisi olacağını tahmin etmek zor olmasa gerek. Madem başroldekiler meşhur katillerdi, ne diye filmin yarısına kadar 'honolulu katili korkusu' yaşayıp durdular, herkesten şüphelenip durdular. Katil çiftin yanlız kaldıkları çadır sahnesinde söyledikleri buna örnek olarak verilebilir.
Bencede fazlaca kasıntı bir senaryosu var.Bir yerden sonra tıkanıyor, sığ ve boş bir şekilde izleyince şaşırtabilen bir geçiş anı ve devamı mevcut tek artısı bu.5/10
Aksiyon filmleri için Milla Jovovich oldukça sıkı bir isim bence.Filmin oyuncuları da başarılı.Benzer filmlerden de biraz farklı ise bence iş yapar bu film.
Yönetmen filmin sonunda seyirciyi şaşırtacağım diye saçma sapan bir son ortaya koymuş.Aslında seyirciyi şaşırtamıyor bence kendisini ve filmini yalanlıyor.Filmin başında masumane çiftimiz katil bizi öldürecek,katilden korkuyoruz gibi kendi aralarında laflar etmekle kalmayıp internetten cinayeti işleyen katillerin fotograflarını birbirlerini gizlice gösterip sanki katil kendileri değilde bir başka kişi gibi diyaloglarda bulunuyorlar.Sonrada filmin sonunda katil bizdik gibisinden tavırlar ortaya çıkıyor.Kurgu ve mantık hatalarıyla dolu ,izleyiciyi zekice etkilemeyi bırakın seyirciyi aptal yerine koyan bi filmdi.Güzel doğa görüntüleri filmin tek olumlu tarafıydı.Nede olsa bol efektli stüdyo filmlerinden gına gelmişti.
yani olumsuz yorumları okuyunca şaşırdım açıkcası. ben filmi şahsen beğendim tamam çok güzel bi film değil ama yorumlarda okuduğum kadar kötü bi filmde değil. evde izlenebilir. 10/5