Bildiğimiz gençlik filmlerinden fazla bir farkı yok. Argo ya da uygunsuz görüntüler var mı yok, bol eğlence komedi var mı o da yok. bu filmi mi seyredeyim diğerini mi diye karar veremediyseniz diğerini seyredin :)
Yine doğrudan DVD raflarına düşen bir film. Chris Colombus un bu kadar çok aile filminden sonra, ergen komedisi çekmesi ilginç geldi bana. Hayden Panettiere için seyredilir :p
Arkadaşların yorumlarına katılmamakla beraber filmi eğlenceli bulduğumu söylemeliyim.Kesinlikle sıkıcı bir film değil.Son zamanlarda çıkan romantik komedi filmlerine nazaran az argo vardı.Bu izleyici açısından iyi.Fakat filmin başroldeki pısırık erkek oyuncunun kızın eski erkek arkadaşından bu kadarda kaçmamasını en az bir kere erkekçe hareket etmesini beklerdim.Zaman geçirici bir filmdi işte.
Ya neden hep bu tür film yapmak isterler anlamıyorum. ve siz bu tür filmleri yere göğe sığdıramayan diğer fimlere laf atan insanlar aksiyon, gerilim, korku, bu tür fimler size hep aynı geliyorda bu aşk komedi tür fimler neden farklı ve güzel oluyor?. üstteki türden fimlerde bi değişiklik olmuyoda aşk komik filmler mi şekil değiştiriyor?. mesela alın işte lise ve ona aşık olan bi genç.. yani bunlar günlük hayatta olan şeyler değilmi hep sanki günlük hayatta aşk ın dışında yanında farklı farklı yerlerde aksiyon korku yaşiyoruz sanki. bu aksiyon gerilim korku tür filmlere kötü izlemeye değmez laf atiyorsunuz çok biliyormuş gibi. bu tür filmler okul hayatinda yaşaniyor zaten.. yani çok gereksiz izlemeye değmez...