MİRKWOODLULEGOLAS
1 Nisan 2009 tarihinde eklendi
oldukça başarılı. izolasyon, yabancılaşma, soyutlanma üzerine çok gerçekçi ve vurucu bir senaryo çok güzel oyunculukla birleştirilmiş, muhteşem bir sentez çıkmış ortaya
Thomas McCarthy, The Station Agent daki gibi insaniyete dair naif duyguları, hayatı sakin ve sevecen, sade bir dokunaklılıkla anlatıyor.Dostluk, yanlızlık, aşk..İçinize işleyen bir başka filmi.Unutmadan, tam yerinde duyduğumuz müzikleri ve Richard Jenkins in performansıda takdire değer.8/10
adamlar kendi çaplarında bişeyler anlatmaya çalışmışlar,güzel noktalara dikkat çekmişler,anlamlı dialoglar da var ama çok yavaş ilerliyor ya,topu topu 1 saat 43 dklık film ama sanki 3-4 saat gibi geliyor insana.zor bitirdim filmi.bu tarz durağan filmlere dayanabilenler izlesin.
film konu itibariyle gerçekten güzel,özellikle 11 eylül sonrası amerika polisinin,yasal düzenin amerika toprakları üzerinde yaşayan göçmenler(özellikle müslümanlar) üzerindeki baskısı,katı kuralları üzerine kurulu bi yapım.terörist olarak etiketlenmekten kurtulamayan masum insanlar...film ağır ama kendini seyrettiriyor...bir tawsiye;karanlıkta izlemeyin:)