Geçen perşembe, 16:30 seansına 'A - Takımı' nın sinema versiyonuna gittim arkadaşım ile. Eğlenceliydi,matrakdı ve bol aksiyon vardı. Dizinin ruhundan eser var mıydı orada biraz kararsız kaldık arkadaşım ile. Dizinin tema müziği üçer defa selamladı bizi. Dizi ile özdeşleşen, siyah G.M.C. nin daha filmin başında harcanması kötü oldu açıkcası. Dizi ile özdeşleşen, yan takla atan otolar yoktu belki ama bir kaç defa dizide karşımıza çıkmış olan, helikopter takibi sahnesi mevcuttu.Genel olarak sağlam bir eğlencelik olmuş. Eğer imkanınız var ise, jeneriğin bitmesini bekleyin, sürpriz bir sahne mevcut.
Aksiyon seven biri olarak bayıldım diyebilirim.En beğendiğim iki sahne tank sahnesi ve hapisten kaçırılışlarıydı.Aksiyon,komedi,macera ne ararsanız var.Keşke sinemada izleseymişim dedim film bittikten sonra baştan sona dur durak bilmeyen bir aksiyon tarz olarak james bond filmlerini biraz anımsattı bir sürü yerde geçmesi falan izlemeyen çok şey kaçırır.9/10
Gayet iyi olmuş.Joe Carnahan daha çok suç filmlerinde başarılı olan bir yönetmen olsa da böylesi eğlencelik bir aksiyonun altından da yüzünün akıyla çıkmayı başarmış.Tek üzüldüğüm nokta 2006 yılından beri çektiği ikinci filmi olması.Filmin gişede beklentilerin altında kalması ise Amerika da The Karate Kid,burada Inception ve The Expendables ile çakışması.Birçok uyarlamanın Hollywood da ne hallere geldiğini görüyoruz.The A-Team kesinlikle bunlardan biri değil.
Çocukluğumun favori dizilerinden aramızda A-Takımı oluş Murdock ya da face olurdum.Çünkü yakışıklığı olduğum kadar çılgındım da aynı zamanda...(şaka şaka ben murdock olurdum) Filme gelince Bradley Cooper ve Sharlto Copley rollerine çok yakışmışık ve fizik kurallarını bir tarafa bırakırsak oldukça akıcı ve eğlenceli bir dağıtmak için izlenilebilir. Ayrıca bir not:Dizide Face karekterini canlandıran Dirk Benedict filmde de ufak bir rolde karşımıza çıkıyor.
tamamen çerezlik 10/8 verdim liam neeson için murdak ta iyiydi sizlere tavsiyem aksiyon istiyorsanız stallonenin the expendablesı izleyin pişman olmazsınız.
film baştan sona eğlence ve adrenalin fırtınası...bir dark knight filminden aldığım zevki son yıllarda bu filmde de aldım gerçekten... eski dizideki karakterleri hiç tanımayan biri bile rahatlıkla izleyebilir bu filmi...önceki karakterlere pek takılmayın derim ben size...:)))
' Taklitler asıllarını yaşatır ' bence bu film için söylenecek en güzel söz. Filmin her saniyesi harketli, bol efekt var, oyunculuklar fena değil ama ne yazık ki dizisinin yerini tutmamış. Hiç izlemeyin, uzak durun demiyorum fakat efsane dizisinden dolayı beklentinizi çok yüksek tutmayın derim.
filme başlarken vasat bir film diye düşündüm.ama beni yanılttı aksiyon ve kurgu gerçekten güzel işlenmiş.oyunculuk harika olmuş.çok çok iyi diyemem ama 8/10. veririm.