3,8
Köfte Yağmuru hakkında görüşlerin ?
7 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Başta sıktığını itiraf etmeliyim ancak sonra konunun yaratıcılığı ve içinde nasıl kaybolunacağını tahmin edilmeksizin eğlenerek yaşadım.Muhteşem değil belki ama oldukça hoş özellikle son yarım saati.7/10
4 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Orijinal bir senaryo ve zevkli bir seyirlik.Hamburger yağması her filmde başımıza gelecek bir şey değil 6.5/10
3 Mart 2013 tarihinde eklendi
Film eğlenceli ve değişikti. Sevdim filmi. 3.5/5
1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Uzun zamandır bir animasyonda bu kadar eğlenmemiştim. Tavsiye ederim. 10/10
2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
baslangıcı cok keyıflıydı..cızburger yagması falan.ama fılm sonlara dogru konu sıkıntısı cekmıs ve tabı klasık amerıkan klıselerı..aıleye olan duskunluk hıssı nedense amerıkan fılmlerındede cok sık ıslenıyor..zaten abdnın turklere benzedıgını her zaman soylerım. netıcede guzel bır fıkır ama sadece cocuksu bır fılm oyle mesaj kaygısı yok.olması şart degıl zaten..çıtır bır fılm..defalarca ızlenecek turden degıl.7 verdım.
5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Ben filme önyargılı olarak gittim.Neredeyse sinemada tek genç kız bendim.Fakat filmin 3D olması gerçekten güzeldi.Keyifle izlenebilecek güzel bir animasyon.Konusu basitte olsa animasyon sizi içine çekip derin duygular yaşamanıza nedne oluyor.10/7
4 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Her yaşa uygun olduğuna katılmıyorum sadece cocuklar ve cocuk ruhlu olanlar için...Belki sinemada 3D izlesem farklı olabılırdı ama normal haliyle son derece yavan.Doğru düzgün bi konusu yok cunku espriler de komik değil acıkçası..
26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Daha çok çocuklara yönelik bir film. 3D olarak önemli bir sahne yok filmde. Ama eğlenceli ve hoş bir vakit geçirmek isteyenler izleyebilirler. 7/10
21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmi bugün capacityde izledim 3D 16TL kazığı yedik arkadaşlarla :D bence capacityde 16tl verilip izlenicek bir film değildi sinemada izlenicek kadar da güzel değildi evde dvd yada cd alıp izleyin derim.
9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Güzel bir animasyon, iyi olması için üzerinde çalışıldığı belli. Ancak, iş mesaj verme tarafında daha yoğunlaşmış gibi. Bir animasyon sever olarak beni, Yukarı bak kadar tatmin etmedi açıkçası. Puanım 7/10.