Her yaşa uygun olduğuna katılmıyorum sadece cocuklar ve cocuk ruhlu olanlar için...Belki sinemada 3D izlesem farklı olabılırdı ama normal haliyle son derece yavan.Doğru düzgün bi konusu yok cunku espriler de komik değil acıkçası..
Güzel bir animasyon, iyi olması için üzerinde çalışıldığı belli. Ancak, iş mesaj verme tarafında daha yoğunlaşmış gibi. Bir animasyon sever olarak beni, Yukarı bak kadar tatmin etmedi açıkçası. Puanım 7/10.
Filmi bugün capacityde izledim 3D 16TL kazığı yedik arkadaşlarla :D bence capacityde 16tl verilip izlenicek bir film değildi sinemada izlenicek kadar da güzel değildi evde dvd yada cd alıp izleyin derim.
Ben hiçbir 3D animasyon filmde bu kadar güdüğümü bu kadar eğlendiğimi anımsamıyorum!! Filmin yaratıcısı tam anlamıyla bir zeka küpü! Ancak şunu belirtmekte fayda var ; Bu fime daha çok sayısalcılar ve matematiğe yatkın olanlar daha çok ısınır bence....
rica ediyorum, lütfen ilk önce her animasyon filme çocuk filmi muamelesi yapmayı bırakın. her birinin topluma vereceği bir mesaj vardır. kıssadan hisse hesabı ve bu sadece gerçek insanlar değilde bilgisayar kaynaklı olanlar kullanılarak yapılır. animasyon film budurrr. film oldukça güzel, evet varsa çoluğunuz çocuğunuz mutlaka götürün izlesin ama onlardan önce siz izleyin :)
son zamanlarda yapılan animasyonlara, deli gibi para harcanarak çekilen filmlerden daha hevesle gittiğim için ben çok eğlendim.. mesaj kaygısı ve ajitasyon olmayan rahat çizgifilmler iiki varsınız :)))