Ya biri bana neden Tamer Karadağlı’nın tüm film afişlerinde böyle bir tiple baktığını açıklayabilirmi'Adam George Clooney özentisi sanırım ama o da böyle bakmıyoki..Bu filmi Edward Furlong için izlemeyi düşünüyorum..
Filme şimdilik iyi bir yorum yapmayı tercih ediyorum. Çünkü filmin konusu,afişi,oyuncu kadrosu(castı) oldukça kaliteli. Cast bakımından bakınca da film ABD-TÜRKİYE ortak yapım olarak gözüküyor ve bizim aktörlerimizin/aktrislerimizin Holywood'da herhangi bir filmde yer almalarına çok sevindim. Teknik açıdan tamamen bir ABD yapımı olduğunuda unutmamak lazım tabi...
İnşallah beklenenleri karşılar...
Bu arada Türk oyuncularımızada yurt dışında umarım daha da iş çıkar!
Michael Madsen ve Tamer Karadağlıyı aynı karede görebilecek miyiz acaba. Yalnız Deniz Akkayayı pek anlamadım. Türkiyede bile sadece sex and the citynin çok kötü bir taklidinde oynadığını hatırlıyorum. Açıkçası iyi bir oyuncu olduğunu da düşünmüyorum. Filmi çok merak ediyorum kesinlikle gideceğim ve bence gidilmeye değer bir film ve lütfen türk oyuncu durumuna biraz pozitif bakalım.
film güzel gibi görünüyor da türk yapımı olmasını dilerdim.ama umarım iyi birşeyler ortaya çıkmıştır,aksiyon olması izlemem gerektiği anlamına geliyor da bişey anlamadım deniz akkaya’nın orada ne işi var deniz akkaya’da oyuncu ışığı mı görmüşler,ama neise ki rolü az gibi görünüyor gözüm fazla yorulmayacak