Timecrimes
    3,7
    Timecrimes hakkında görüşlerin ?

klace
    klace

31 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    kesinlikle zaman kaybı..izlemeye değmez..başka bir film bulamasanız dahi izlemeyin..
    AstalaVista
    AstalaVista

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    o kadar da kaRışık değiL.. herşeyi tek tek açıklamışlar.. kuRgu geRçekten çok güzeldi.. puan 7,7
    muratdemirel
    muratdemirel

21 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    film 2007 yapımı ve hala gelecek de gelecek. ispanya buraya uzakta herhaldeki 2 senede gelemedi.
    c-citil
    c-citil

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    dikkatli izlenmesi gereken bir film yoksa ya şimdi bu kaçıncı hector du diye aklınız karışabilir.
    alba42
    alba42

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Kafa yoran filmleri izlemeyi seviyorsanız bu filmi kaçırmayın.Her sahnede kendi kendinize konusuyorsunuz,olayları yorumluyorsunuz.Çok sürükleyici,akıl karıştırıcı ve bir o kadarda başarılı bir film Timecrimes.
    odinhan
    odinhan

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Nacho Vigalondo gelecek vaad eden,yeni bir akımın öncüsü bir yönetmen gibi lanse edilse de timecrimesın Donnie Darkodan oldukca esinlenilerek yaratıldığı gerçek.Filme gelince,üzerinde sayfalarca tartışılır,müthiş karışık bir o kadar da bulmaca kadar zevkli ve güzel.Türü sevenlere kesinlikle tavsiye edilir.Bulamaz izleyemezseniz üzülmeyin,kesin Hollywood remakei yapılacaktır bu filmin,aynı tadı verirmi soru işareti tabii.10/8
    buuurakk
    buuurakk

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    uzun zamandır izlediğim en sürükleyici filmlerden.gerçekten düşük bütçeyle ne kadar iyi film çekilebileceğini bize göstermişler..ve zaman yolculuğunu konu alan filmler arasında mantık hatasıda olmayan bi film..ama puanlamaya niye açık olmadığını anlayamadım bu filmin.8 puan verilir bu filme
    ekinnn
    ekinnn

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Çok ilginç bir film, ben herkesn izlemesini tavsie ederim, insanı, bir insanın yapması gereken en değerli aktiviteye, düşünmeye yönlendiriyor, benm çok hoşuma gitti..
    phantomist
    phantomist

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    oldukça düşük bir bütçeyle çekilmiş. 3-4 kişi etrafında dönen, fantastik ve süper bir kurguya sahip film.

Filmin sonu aslında olayların başladığı yer olduğu için, filmin sonunu basit olmuş diyenler, filmi anlamamışlar demektir...

Bulup izlenesi bir film...
    omurkomur
    omurkomur

12 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    ilginç olabilecek bir konu bu kadar kötü anlatılabilinir ancak.
    ilker-guzel
    ilker-guzel

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    filmi seyrettim sonuna kadar baya bi sürüklüyo fakat sonu basit