Kara Büyü
    3,2
    Kara Büyü hakkında görüşlerin ?

blackinboy-2003
    blackinboy-2003

Kesinlikle sinemada izlenmesi gereken bi film,Konu olarakta gayet iyi 10/7
    ramazancoklu
    ramazancoklu

26 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    filmi izleyipte beğenmiyenlere söylüyorum google den tıklayın kara büyü isimli bir büyü gerçekten var...çok tehlikeli daha çok papazlar yapıyor..film bu büyü çok iyi yansıtmış gerçekçi efekler güzel çok iyi bir film izleyin
    ucavus
    ucavus

26 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    gerçekten zaman zaman korkutan zaman zaman güldüren nadide filmlerden. gidilmesi gereken bir film...
    Jassie Jackman
    Jassie Jackman

25 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Psikolojik bir korku değil ama arkdaşın dediği gibi 3D teknolojisiyle yapılmış olsaydı baya yerimizden fırlayabilirdik:) İzlenebilir, iyi vakit geçirten bir film bence.
    hsuker
    hsuker

25 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    ne kadar korku filmi izleyip de güldüm geberdim diyen varsa onlar ya gerçekten korkuorlar ve böyle bastırıyorlar ya da korku filminden anlamıyorlar. ve anlamadığım bir şey var devamlı gittim yerlere yattım yazarlar ama yine başka bir korku filmine giderler. beğenmiyorsan etkilenmiyorsan gitme. niye zorluyorsun kendini. ki anlamadıkları nerden belli. filmde sam raimi imzası var ki korkuda bu adam tektir dünyada. üzerine bir isim gelmemiştir. lütfen yazmak için yazmayalım yorumlarımızı. biraz düşünelim.
    majesticstyle
    majesticstyle

25 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    çok kötü korku filmi de izledm ama hayatımda izlediğim ve izleyebileceğim en kötü korku filmiydi oyunculukta rezaletti ama beni şaşırtan en büyük şei ise spider man gbi süper bi filme imza atan sam raimi bu filmde nsl yer almış ..... 10 üzerinden 3 bile ook
    revix-2
    revix-2

23 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    konu itibariyle güzel film ama oyunculuk biraz vasat kalmış.Ama izlenirmi derseniz izlenecek nitelik güzel bir film.10/7
    glpztrk
    glpztrk

23 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Eğer bu filmin türü komedi ise testere serisi romantik komedi olmalı.
    fatoserol83
    fatoserol83

23 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle süperrr filmm .herkeze tavsiye ederim.
    ilovehagi
    ilovehagi

21 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    güzel film sinemaları dolduruyor kardeşim. her zaman gittiğim airport un sinemasını bugünde boş bekliyordum ama full dü neredeyse. filme gelince harikaydı. mutlaka sinemada ve önlerde izlemenizi tavsiye ederim. konusu da büyülü, cinli filmlere göre çok inandırıcıydı. kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim!!
    med-cezir1453
    med-cezir1453

21 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    bu kadar saçma bi korku filmi görmedim ..hele o yaşlı kadın çok aramışlarmı merak ediyorum..izlemeye değer bi film değil arkadaşlar..puan bile vermem bu filme ..
    spawm-just
    spawm-just

Üstadın filmi harikaydı.
    misty-2
    misty-2

20 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Kim ne derse desin ben çok beğendim.Finali de surpriz doluyduYaşlı kadının görünütüsü zaten yeteri kadar ürkütücü:Aradıgım birçok korku unsurunu bu filmde buldum.
    Pyramid-Head-2
    Pyramid-Head-2

Kung-Fu Komedi Ve Bolca SES efektinden oluşan bişi
    young65
    young65

20 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Filmin fragmanını seyrettikten sonra dün akşam büyük bir merakla izlemeye gittim fakat benim için tam bir hayal kırıklığı oldu...film tam bir komedi... hiç beğenmedim...10/3