filmi izleyipte beğenmiyenlere söylüyorum google den tıklayın kara büyü isimli bir büyü gerçekten var...çok tehlikeli daha çok papazlar yapıyor..film bu büyü çok iyi yansıtmış gerçekçi efekler güzel çok iyi bir film izleyin
Psikolojik bir korku değil ama arkdaşın dediği gibi 3D teknolojisiyle yapılmış olsaydı baya yerimizden fırlayabilirdik:) İzlenebilir, iyi vakit geçirten bir film bence.
ne kadar korku filmi izleyip de güldüm geberdim diyen varsa onlar ya gerçekten korkuorlar ve böyle bastırıyorlar ya da korku filminden anlamıyorlar. ve anlamadığım bir şey var devamlı gittim yerlere yattım yazarlar ama yine başka bir korku filmine giderler. beğenmiyorsan etkilenmiyorsan gitme. niye zorluyorsun kendini. ki anlamadıkları nerden belli. filmde sam raimi imzası var ki korkuda bu adam tektir dünyada. üzerine bir isim gelmemiştir. lütfen yazmak için yazmayalım yorumlarımızı. biraz düşünelim.
çok kötü korku filmi de izledm ama hayatımda izlediğim ve izleyebileceğim en kötü korku filmiydi oyunculukta rezaletti ama beni şaşırtan en büyük şei ise spider man gbi süper bi filme imza atan sam raimi bu filmde nsl yer almış ..... 10 üzerinden 3 bile ook
güzel film sinemaları dolduruyor kardeşim. her zaman gittiğim airport un sinemasını bugünde boş bekliyordum ama full dü neredeyse. filme gelince harikaydı. mutlaka sinemada ve önlerde izlemenizi tavsiye ederim. konusu da büyülü, cinli filmlere göre çok inandırıcıydı. kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim!!
bu kadar saçma bi korku filmi görmedim ..hele o yaşlı kadın çok aramışlarmı merak ediyorum..izlemeye değer bi film değil arkadaşlar..puan bile vermem bu filme ..
Kim ne derse desin ben çok beğendim.Finali de surpriz doluyduYaşlı kadının görünütüsü zaten yeteri kadar ürkütücü:Aradıgım birçok korku unsurunu bu filmde buldum.
Filmin fragmanını seyrettikten sonra dün akşam büyük bir merakla izlemeye gittim fakat benim için tam bir hayal kırıklığı oldu...film tam bir komedi... hiç beğenmedim...10/3