Kara Büyü
    3,2
    Kara Büyü hakkında görüşlerin ?

577rumeysa
    577rumeysa

2 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    arkadaşlar kim nederse desin bence süper bi filmdi sonu kötü bitti ama müthiş yerinden hoplatan sahneler vardı bi daha izleyebilirim herkese tavsiye ediyorum ayrıca kızın ağzına girmeyen şey kalmadı böcek kol salya ıyyyyyy
    paul-van-dyk-7
    paul-van-dyk-7

2 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    son zamanlarda izlediğim en ii korku filmi buyu de işin içine girince daha etkili oluyor, her filmde oldugu gibi bu filmde de eksik yanlar var tabiki ama konu ii baglandıgı için eksik sahneleri kapatıyor.Baş rol oyuncusuda filme yakışmış... ve ayrıca bu filmi izlerken bazıları guldum diyor korku filmini ciddiye almazsan zaten gulersin bu şekıl film izlenirse,, bence harika bir filmdi.. 10/9
    nskmourinho
    nskmourinho

1 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Vasat bir film.Absürd birkaç sahne filmin inandırıcılığına gölge düşürüyor ve bazı sahneler gerçekten ne alaka dedirtiyor.Bunun yanı sıra filmin sonunun beni tatmin ettiğini söyleyebilirim 5/10
    umcuuuk
    umcuuuk

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Filmin başı ve sonu gerçekten muhteşem derecede kaliteli,aralarda evet diğer yorumlardaki gibi salya,böcekler,vs.. iğrenç.Senaryo gayet iyi ama bence yanlış oyuncu seçimi (baş roldeki sarışın hatun)işi kötüleştiriyor,bazı sahneleri gülerek izlediğimi belirteyim....senaryo bakımıyla gerçekten süper bi film ama içeriğe bakınca olmamış olmamış olmamış...
    alpinotti
    alpinotti

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    gerçekten bu filmi 4 ay önce seyrettim ve iyi bir korku filmi seyredeni olarak sadece midem bulandı
    gulcanarslanlar
    gulcanarslanlar

13 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Ya bu film korku filmi falan değil. Sadece ani sesler insanın irkilmesine neden oluyor. Ama sahneler korkudan çok insanı eğlendiriyor. Yine böyle olmasıyla bile hoş br film. Değişik. İnsanı sıkmadan izlettiriyor kendini.
    Seza
    Seza

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    İzlenebilecek bir film. Sonu bile zaten insanı şaşırtmaya yetiyor.
    sitter-boy
    sitter-boy

29 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    korku filmi ama 10/6 alır bana göre .... izlenebilir...
    kedito
    kedito

28 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    size sylvia GanuSH yeter :) o kadının kızın arabasına otoparkta bindiği sahne gerçekten de cok ürkünçtüüü. tavsiye ederim çok sürükleyici bir filmmm. gözümü bir an bile filmden alamadımmm. Ganush 4 ever ):
    gkaradag1905
    gkaradag1905

28 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    sinemada sesler etki bırakıyor ama konu olarak bilinen türden lanet güzel kadına bulaşıyo falan filan işte eminim nasıl devam ettiğini herkes tahmin etmişdir ama sonunu öyle beklemiyordum.
    erisken07
    erisken07

27 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Laf olsun diye komedi yazanlara kulak asmayın.Tarzı sevenler için iyi bir film diyebilirim.Yer yer sıçratan sahneler var.Sam Raimiyi sevenler bu filmi de seveceklerdir.Makyajlar,efektler,mekanlar da başarılı.
    1502murat
    1502murat

27 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    bence izlenmeli gerçkten beğendim... ses netliği güzel olan bi sinema salonunda daha ii anlaşılr bu dediğim.
    metalist666
    metalist666

27 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    cillop gibi film film daha ne olacaktı
    ne var yani ekrandan girip sizi mi öldürecek film işte
    gidin güzel
    ayy-y-y
    ayy-y-y

27 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    ben dün seyretdim.ve çokda beğendim.sadece sonu kötu ve hızlı bıtıyor.3 gunde geliyor falan.. çok hızlı geçiyor.ama güzeldi.efektler müzikler.seyredebılırsiniz.müziklere geriliyorsunuz.oda yeter.cızırttttttttttttttttttttttt sesi ıyyyy
    metalstein
    metalstein

26 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    komedi filmi bile bu kadar güldüremezdi iyi eğlendik sağolsun:) bu filmi beğenen arkadaşları da ayrı bir aklım almadı doğrusu:)