Kara Büyü
    3,2
    Kara Büyü hakkında görüşlerin ?

mrtsvc09-2
    mrtsvc09-2

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    gerçekten son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmlerinden biri.büyücü kadın bir felaket korku gerilimden hoşlananlara tavsiye ederim
    torque9006
    torque9006

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    cok komıktı gercekten puan bıle vermek ıstemedım fılmde herkes kusuyo bırbırının uzerıne bundan korkan varsa kesınlıkle tavsıye ederım :) berbat bı fılm..
    nfak18
    nfak18

27 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    korkutmanın kişi parçalama dışındada yapılabileceğini kanıtlayan bir film hem de mizah unsurları katarak şeytanın ölüsü formatını çok güzel yakalamış bir film derviş sufi değilseniz yani filme de vakit ayırıyorsanız izlemeniz gerekir ama daha mühim işleriniz var ise sadece bu film için değil diğer tüm filmler için gidin onları yapın....
    gurtukan
    gurtukan

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Bu filmi yerden yere vurup komedi diyenlere sadece gülüyorum. Belki klasik olacak ama onlara Okul-Gen gibi klasik türk filmlerini izlemelerini öneriyorum. Bu filme 5 puan verenler o filmlere sıfırmı vereceklerdi acaba. Bu filmle ilgili yorumum şu olacak. Çok orjinal olmasada başarılı bir senaryosu olup anlatmak istediğinin hiç gevelemedn uzatmadan anlatıp başarmış, sonuna kadar sürükleyici bir film. Kişiye göre değişmekle beraber yeterince korku öğesinin olduğunu düşünüyorum. Tek eleştirilecek yanı tahmin edilebilen ve birazda kolaya kaçan finaliydi. Ama izlenmesi gereken başarılı bir gerilim filmi 8/10
    odinhan
    odinhan

15 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Samin tartışmasız en kötü filmi.Simple Plan gibi bir şahasere imza atmış bir yönetmenden en iyimser değerlendirme ile b katagorisi bir gore komedi.Tamam yıl 80ler olsa bu iğrençlikleri ve ani oradan buradan çıkan karakterleri kabulleneceğiz ama 2000li yıllarda halen bu mantık heleli Raim gibi bir yönetmden hiç olmamış.10/5
    carinos
    carinos

12 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Sam Raimi filmi,80 lerde kullandığı her şeyi 2000 lere uyarlamış.Dalga geçen iblis de cabası.Bu filmden etkilenmek istiyorsanız karanlık sessiz bir ortamda mümkünse iyi bir ses düzeni ile izleyin.Fakat şahsi fkrim bu filmi biraz daha iyi çekebilirdi.Sam Raimi yi merak edenler 'evil dead' filmini izleyebilirler.Böylece filmi de daha iyi değerlendirebilirler
    sero27
    sero27

11 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    öncelikle filmin türü korku gerilim değil;korku komedi olarak değiştirilmeli.ben,bu filme gerilmek amacıyla girdim;fakat beni hiç tatmin etmedi.belki de bu türü sevmediğim içindir.başrolde oynayan kızın tepkileri insanı sinir krizine sokacak cinsten.senaryo güzel fakat oyunculuk ve filmin gidişatı berbat diyebilirim.evde izlenilebilir;ama sinemaya gidip paranızı harcamayın.başka bir çok güzel film var sinemada izlenebilecek.sadece final sahnesinde tatmin oldum diyebilirim..
    fatih164
    fatih164

8 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    hoş bir komedi... gülmek isterseniz keyifle izleyebilirsiniz.
    hilbilgi
    hilbilgi

8 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    kötü kötü kötü...boşuna zaman harcamayın gidin bir türk filmi izleyin,konu kötü,oyunculuk kötü.emeğe sonsuz saygım var ama film kötü
    yigittt09
    yigittt09

5 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    izlediğim en iyi korku yapımlarından biriydi.beklenenin daha fazlasını seyirciye verdiğini ve kesinlikle seyredilmesi gereken bir film olduğunu söylemem gerekir.olumsuz yorum yapan arkadaşlarında yorumuna saygı duymalıyız fakat fazla kulak asmayın derim.izleyin ve karara siz varın.
    target29
    target29

5 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    ya bu ne kotu bir film , nasıl korku filmi kategorisine sokmuşlar anlamak mumkun değil ,olsa olsa kötü bir absürt komedi olabilir. bazı eleştirmenlerin ciddi ciddi oturup eleştirdiklerini görünce şaşırıp kaldım ,acaba benmi yanlış film izledim diye ,bırakın paranızı ,zamanınızı bile boşa harcamayın derim...
    ufukdumlu
    ufukdumlu

5 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Biraz Walt Disney produksiyonları gibi olmuş çocuk filmi gibi ama iyi sıçratan sahneler var ben hop oturup hop kalktım ama konu sığ biraz daha yayılabilirdi yinede izlenir ama sinemada iyiki izlememişim verilen paraya yazık 10/6,5
    Ferdo
    Ferdo

3 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    klasik şeytan filmlerinden biri,30 yaşında birisi olarak hiç sıçramadım ve keyif almadım desem yeridir.
    gokhankocgida
    gokhankocgida

3 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    bakın sınemaya gıdıp parasını cope atmak ısteyenler derımkı o parayı yegenınıze kardesınıze yada olmadı 8 mılyona yarım kılo kıyma alın bu bır fılm degıl..sacma komedı gıbı yani..bu kadar teknolojı efekt kullanarak ne kadar boş bır emek sarfedılmıs..yazık kı ne yazık...fılm facıa ve sam raımıden boyle bır fılm ne alaka??? 5 verdım o da nasıl sacmalanır merakım arttı?
    yoksa bastan koptum..
    ssariaydin
    ssariaydin

2 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Hayatımda bu kadar vasat film izlemedim, puanına bakarak izledim, yüksek puan veren zamanıma yazık eden tüm arkadaşlara teşekkürler(!), gerçekten vasat bir yapım, nasıl bu kadar yüksek puan almış şaşırıyorum, filme çok az bütçe yatırılmış, çok amatör sahneler vardı ki bi an insan komedi filmimi bu diye afallıyor. 10 üzerinden en fazla 4 alabilir. Sakın ama sakın zaman ayırıp izlemeyin!