bu film için daha iyi yorumlar duymuştum . umduğum gibi çıkmadı . korkutmuyor daha çok iğrenç ve komik . ama yine de dabbe gibi türk filmlerinden iyidir . en azından izlenebiliyor . sabah sabah uykum geldi dabbeyi izlerken . puanım en fazla 4 tür )=
Sam Raimi'nin Evil Dead serisini seven arkadaslara -benim gibi- rahatlikla tavsiye edebilecegim bir film. Popüler korku filmleriyle pek alakasi yok, film 80'lerin korku-komedi tarzina saygi durusu bir çesit.
Bence bu film eski korku filmlerine gönderme yapilarak daha dogrusu onlara benzetilerek cekilmis bir film. Film eski korku filmleri izlemis gibi bir etki birakiyor insanin üzerinde. Seytanin Ölüsü filmini sevenler kesinlikle bu filmide sevecekler ..10/7
Son zamanlarda izlediğim en sağlam korku filmlerinden biriydi diyebilirim gerçekten şaşırtıcı ve iyi bağlamışlar,ani çıkışlar,ses efektleri falan hepsi yerli yerinde.Ben tavsiye ederim,iyi bir yapım.