Kutsal Damacana
    3,1
    1961 Puanlama
    Kutsal Damacana hakkında görüşlerin ?

by-bloody
    by-bloody

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    birincisi filmi önyargı ile izleyen arkadaşlara sesleniyorum öyle izlerseniz bir başyapıtta olsa zevk alamazsınız.ikincisi şafak sezeri sevmeyen birisi idim ama bu filmden sonra kendisine büyük bi sempatim oluştu tabiki filmde çok saçma senaryo bozuklukları oyuncuuluk yetersizlikleri var fakat izlenebilir 7/10
    karakulah
    karakulah

4 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    eğlenceli..çok şey beklemeden hoşça vakit geçireceğiniz türden bir film..
    batinakbas
    batinakbas

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    bnce komedi turlerinde sinema tarihinin en güzel filmini beklemek doğru olmaz ama bu film ön yargısız izlendiginde (argo, kufur vs.)cok güzel bir film senaristin Ahmet yılmaz olması bi başka izlenme sebebi herkes izlemeli bnce
    nskmourinho
    nskmourinho

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Bu filmde de gülünmüş ya enteresan.Oyunculuk sıfır.konu rezalet.Tiye almanın da bir adabı vardır alay edeyim derken alay edilmeyeceksin. 1/10

29 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    arkadaşlar bu filmi yapan ekip karikatüristlerden oluşuyor mantık izleyicilere keyifli zaman geçirtmek
    bir türk şeytanla muhabbet etse ne olur soru bu ve hakkaten komik ve çok eglenceli
    başka bir şey beklemeye gerek yok
    birde bunu tüm elemanlarınızla birlikte izleyin eminim çok daha büyük keyif alacaksınız:))))
    hudatta19
    hudatta19

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    gülmek için yapılmış bir film ve bu konuda yeterince doyurucu..yırtıldık gülmekten:))filme bu şekilde bakmak lazım,diğer sanatsal yönleri tabiki iyi değil zaten yönetmen karükatirist
    OSKY-3132
    OSKY-3132

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    eyşan özhim süperdi sırf onun için izlenir espiriler yerin de ersin gerçekten mükemmel şafakta döktürmüş
    alperozkanthy
    alperozkanthy

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    konusu türk sinaması için çok sıradan olmasada işleyiş itibariyle önceden tahmin edilebilen ancak yinede şafak sezerin fena sayılmayacak performansı ile makul sayılabilecek tadda bir film olmuş.ayrıca türk sinamasına destek olunmalı ve ümit ederizki daha çok güzel yapımlar izleriz.10/6
    Dilara-TJ
    Dilara-TJ

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    kotu bir filmdi. hemde her acıdan. kufurler abartılmıs, fazlaca kullanılmıs. Film komedi turundeyse bence espriler, nukteler on planda olmalıydı. Kufurler, cinsellik degil. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, filmi alıpta paranızı, zamanınızı harcamayın, degmez.
    erentos
    erentos

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    ben açıkçası filmi pek de beğenmedim. birkaç sahnenin haricinde görülmeye değer çok bir şey yok bana göre. izleseniz de olur, izlemeseniz de...
    malcolm-x-2
    malcolm-x-2

15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    şafaka sezer yine kendini göstermiş cok ii bir film yapmıs bence ii reklam yapılsaydı cok daha iyi yerlerde olurdu bu film
    taffytaffy
    taffytaffy

11 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    eğlenceli bir film..izlemeyenler izlesin derim..
    steven-gerrard-61

Biraz önce izledim bence hoş bir film olmuş izlemeye değer :) 10/7
    olmezali1987
    olmezali1987

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    konusu ne kadar sacma olsada şafak sezerin olması yetiyor galiba...