Kutsal Damacana
    3,1
    1961 Puanlama
    Kutsal Damacana hakkında görüşlerin ?

serhad-mutlu2
    serhad-mutlu2

26 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    rezil bir film...
    poseidon-2
    poseidon-2

16 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    şafak sezer oyunculuk yapmasın diyen arkadaşlar da yorum yapmasın.film mükemmeldi...
    sasili
    sasili

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    dün tvdeydi yine.çok kafa yorulacak bir film değil.komik eğlenceli bir film.
    torres1985-20
    torres1985-20

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    filmin konusu zaten dalga geçme amaçlı şeytan filmiyle dalga geçio ama ii dalga geçio. izlemeyen izlesin güldüren bir film. 9
    sinema
    1 ziyaretçi
    11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Film Şeytan'ın parodisi olarak gözüksede o göndermeleri anlayabilmeniz için ekstra bir çaba sarf etmenize gerek yok. İnce esprileriyle, küfürleriyle, belden aşağı esprilerle güldürmesini bilen Kutsal Damacana Şafak Sezer'in şovuyla süslenip kendini seyrettirmeyi başarıyor. En önemlisi eğlendirirken güldürüyor, sinemada minimalist anlatım olsun maksimalist olsun sinema diliniz, sinema zevkiniz ne olursa olsun amacınız gülmekse, gülüp eğlenmekse bu film size göre. En azından bana göre! (3 out of 5 stars)
    aniloz11
    aniloz11

4 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    Hayatım boyunca izlediğim en komik film. Hiç durmadan kahkaha atarak güleceğiniz bir film. Eğer Recep İvedik serisi kadar reklamı yapılabilmiş olsaydı 2 katı gişe yapabilecek potansiyele sahipti bence.
    Eğer bu film komediyse sadece gülmek için izleyin ve benim puanım 10/9.5
    yasoergin
    yasoergin

31 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    Korku filmi yapabiliyormuyuz ki bide onlarla dalga geçiyoruz :S
    aytac-001
    aytac-001

13 Haziran 2013 tarihinde eklendi
    ya nekadarda olursa olsun bu bir parodi filmi o gözlede bakıp izlemek lazım bence müthişti
    daybyday8181
    daybyday8181

22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Film yaklaşık 15 yıl önce çekilen Şeytan isimli Türk filminin komediye uyarlanmış versiyonu. Onu izleyenler bu filmde kahkalar atacağı kesin :)
    Burak T
    Burak T

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    hayatımda en çok güldüğüm türk komedi filmi diyebilirim. Ama film kişiden kşiye değişiyor. Mesela kardeşim bir sahnesinde bile gülmedi. Ama ben her karesinde koptum gülmekten :)
    svcnblgmz-
    svcnblgmz-

28 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    komik bir film olmuş 10/8
    Ceren S.
    Ceren S.

8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Sadece bir iki yere güldüm kalanı tam anlamıyla vakit kaybı olan bir film..Zaten Şafak Sezerin komedi anlayışını beğenmem ama bu filmi çok övmüşlerdi ve farklı olcağını düşünmüştüm. Güldüğüm bikaç yer hatrına 4/10
    ahmadchatin
    ahmadchatin

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
    İyi izlenebilecek kalitede bir film.Elektrikli süpürgeyle yatak altından şeytanı kovalama sahnesi çok komikti....
    egemen54
    egemen54

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
    ya bu filme 10 vermeyenlere soruyorum filmindeki suç ne sölermisiniz ne yani niçin bu filmin puanını 6 lara düşürdünüz yani yav Recep İvedik 1 film bile değil saçma sapan bir şey Recep İvedik 2 de buna dahil yok bir kre bile güldüysem neyim şu Recepe ya ama Kutsal Damacanaya ard arda 2 kere girdim ve sonuna kadar komedi resmen kırılıp yerlere yattığım oldu hayır siz bu filmde gülmediyseniz bidaha komedi filmi izlemeyin benden size tavsiye
    birakin-gitsin55
    birakin-gitsin55

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
    cikisin exorcist ten aLan zaman zaman guLduren izLe unut bir turk fiLmi...