Komiklik olsunda batırsak da olur diye bir film...
Oyunculukta 0 yetenek olan ama parayı götüren Mehmet Ali Erbil yine ve yeniden beni delirtti.. Bu kadar mı yeteneksiz olur insan!! Birşeyler yapmaya uğraşan Deniz Akkayayı beyazperdeye yakıştırıyorum ama ne yalan söyliim oyunculuğu pek iç açıcı değil... Filmin senaryosundan hiç bahsetmemek lazım.. Bir an izlerken aklıma "Oceans Eleven,Twelve,third" serisi geldi.. Sanki bir özentilikde vardı. Gerçi film bile kendini gırgıra aldığı için pek önemi yok!
Tüm bu olumsuz yorumlara rağmen aslında çok fazla puan verdim.. Kendimce bir sürü ufak sebep bularak ve bir kaç güldüğüm sahne adına çok bonkörüm şuan! :) 10 üzerinden 6
Ben Maskeli Beşler serisini seven birisiyim.İlk 2 filmde çok çok güldüğümü ve bu 2 filmi beğendiğimi belirtmek isterim.Bu filmde de önceki 2 filmde olduğu gibi 'geyik' ana teması vardı fakat bu filmde komedi unsuru diğer filmlere oranla geride kalmış.Bana eğlenceli vakit geçirtti fakat kahkaha atarak gülmedim.Filmi bozan; her oynadığı filmin gişe hasılatının kaderi ile oynayan M.Ali Erbil olmuş.Zaten M.Alinin hangi filmi tutmuş ki?Diğer iki filme göre kötü fakat yine de 7/10 hak ediyor bence.
işleyen bir çarka nasıl çomak operasyonu yapılırın bir numaralı örneği . ilk filmde ve özellikle ikinci filmdeki sihiri ancak mehmet ali erbil ve onun artık bıkkınık getiren performansları bozabilirdi. keloğlan ve dünyayı kurtaran adamın oğlundaki muhteşem başarıyı ! hiçmi gözönünde bulundurmadılar acaba . melih eken ve şafak sezer in filmdeki tüm ağırlığı gitmiş yerine mehmet ali erbil ve diğer harikalar hakan ural , deniz akkaya eklenmiş filme apayrı bir kalitesizlik katmışlar . Yazık bence bu serinin intiharıdır bu film ben mehmet ali erbili artık her filmde görmekten yoruldum hababam sınıfında emret komutanımda en son maskeli beşlerde !! ha hakkınıda yemeyelim hani onlar olmasa idide konuşulack fazla bir şey yoktu peker açıkalın gaffur dan sıyrılamamış ve şafak sezerin isteksizliği her mimiğine bence yansımış . çok kötüydü çok son 20 dk sini seyredemedim umarım çok şey kaçırmamışımdır ama hiç zannetmiyorum .
film gusel.guldugum yerler oldu.ama abartılacak kadar değil.bazı sahneleri cok gereksizdi.bana gore maskeli besler ırak daha quseldi.ama bu da qusel.ama kesinlikle islenecek bir film oldugu soylenemez.
yani filmin reklamı baya güzel yapıldı,oyuncuları filmle ilgili verdiği demeçlerle seyirciyi filme gitmeye heveslendirdi ama açıkçası film sizi hüsrana uğratıyor,son ana kadar bekledim ama çıktığımda geçen zamanıma üzüldüm açıkçası.
Maskeli Beşlerin üçünsü serisi çok hoşuma gitti.Deniz Akkaya bile filimde beni çok şaşırttı.Seray Sever ise bu filime gerçekten çok yakışmış..Hakan Ural hariç diğer oyuncuları zaten çok beğenirim..Son olarak ben filimde çok güldüm:)