film bence ağır ilerliyor ve sonu zaten tahmin edilebilir oldu film içerinde devam ederken. ben en çok filmin 1 saat 11. dk da anne hataway salonuna girmesi için kapıdaki görevli kişinin duruşu ve suratındaki ifade beni çok etkiledi. belli ki o kişi figuran oalrak çalışıyor ve ruh hali tamamiyle oraya yansımış durumdaydı ben sadece onun için filme 10/5 verdim. onun dışında zaten bu tarz filmlerde oyunculuk göremiyoruz. bence verdiğim puan ve filmin aldığı puan yerindedir.
kesinlikle harika bi filmdi zaten sabırsızlıkla bekliyodum ve bayıldım. kate ve anne beraber harika bi ikili olmuşlar. film çok eğlenceli ve güzeldi , bu arada kate e kakül çok yakışmış. kesinlikle izleyin =D
Anne Hathaway (Emma) & Kate Hudson (Liv) karakterlerine kendilerinden o kadar büyük parçalar katmışlar ki filmi izlerken her şey çok doğal saf ve etkileyici kılıyor kendini...Keyifli bir romantik komedi izlemek isterseniz eğer bride wars ideal bir seçim .
Ben bide o kadar Türk yönetmenlerine laf atıyordum , iğrenç film gerçekten.Komedi desek fazla güldüremiyor, romantik desen aşk söz konusu değil filmde çünkü kızların zaten sevgilileri var ve evleniyorlar.Sonu çok az duygusaldı o kadar.
Oldukça keyifli ve başlangıçtan bitişe kadar sıkılmadan gayet eğlenerek izleyeceğiniz bir film.Anne H. ve Kate H. kesinlikle çok güzel iş çıkartmışlar.Filmin sanırım tek talihsizliği bu kadar yoğun talep gören bir Türk filmiyle aynı anda vizyona girmesi.10/8 kesinlikle hakeder. İyi seyirler...
Aslına bakılırsa sade bir romantik komedi..Kate Hudson`ın biraz daha baskın bir karakterde gösterildiğini görebiliyoruz.Anne Hathaway sönük kalmıyor bunun yanında ama.Final beklenilen gibi değil biraz daha farklı Emma açısından :)Ancak güzel 10/7