Ölümsüz
3,8

Figen-Ay-e
Figen-Ay-e

8 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Jean Reno olurda film güzel olmazmı.... süper süper süper...
burcu
burcu

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bu tarz film sevenler ve benim gibi jean reno sevenler için izlenebilir bir film. açıkçası jean renoyu izlemek bana keyif verdiği için, konusu ve aksiyonuda ortalama düzeyde olduğu için benim puanım 7.
0qulcn
0qulcn

17 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Jean Reno ve kanlı sahneler dışında pek bi izlenicek tarafı yok ama söylediğim iki neden filmi kurtarıyor. izlenebilir
butcher-2
butcher-2

3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
vasat mı bu film çok kaliteli bence hakkını verelim lütfen beğenmedim deyin bari
omer saglam
omer saglam

12 Ekim 2011 tarihinde eklendi
çok güzel olmasa da iyi bir film.fransiz mafyasi temali bir yapim olmus.
sercanduyan
sercanduyan

7 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bu tarzı sevenler için güzel bir film..izleenizde izlemesenizde pişman olmayacağınız bir film denebilir
yasincim1982
yasincim1982

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Sinemasızda izlenir. 10/7 hakediyor.
ozkandwd
ozkandwd

24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
bende aynı fikirdeyim leon bı baş yapıt bu ölümsüzle kıyaslanamz ama ölümsüzde güzeldi 7/10
ozmenmurat
ozmenmurat

23 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Bir filmde bu kadar az hareket hareket olabilir. ama hiç durulmuyor film...
derdicok
derdicok

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
sırf jean reno için filmi izledim zaten jean reno dışında kimse yok onun aşkına izlenir , yine ustalığını konuştumuş.
alpertini
alpertini

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Leon 10/10 ise buna 6/10 veririm. çok süper bir film değil ama Jean Reno için izlenir, fazla bişey beklemeyin, Kurtlar Vadisi Marsilya olmuş resmen.
İlteriş Göktürk
İlteriş Göktürk

10 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Jean Renonun oyunculuğu haliyle tartışılmaz. Ama bu film bir "Ronin" bir "Leon" ile kıyaslandığında çok geride kalıyor. Her aksiyon filminde olduğu gibi kurguda tutarsızlıklar var. Ama işin kötü yanı bence aksiyon sahneleri de çok zayıf. Dram yönünden de zayıf çünkü diğer oyunculuklar yetersiz kalmış. Genel olarak çok kötü bir film diyemeyiz ama Jean Reno olunca işin içinde beklentiler haliyle yükseliyor. İyi değil çok iyi bir film izleyeceğiniz beklentisiyle seyrediyorsunuz. 6/10
askin999
askin999

5 Eylül 2010 tarihinde eklendi
fransız sineması can çekişiyor.bizim türk senaryoların biraz daha efektli hali olmuş film.
Schizophrenic
Schizophrenic

30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
mucuk07 bende film isimlerine takarım ama bu sefer doğru yazmışlar çünkü filmin orjinal ismi 'Limmortel'o da fransızca da ölümsüz anlamına geliyor :)
mucuk07
mucuk07

20 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Film dışı eleştirimi belirtmeden geçmek istemedim. 22 bullets filmini ölümsüz olarak çevirmeyi başaran güzel ülkem.