3,8
Ölümsüz hakkında görüşlerin ?
24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Jean Reno Leondan sonra bir daha o kalitede film çekemez diyordum ama yanılmışım ; ÖLÜMSÜZ onun kadar kaliteli bir film..Üstüne basa basa söylüyorum şiddetlede tavsiye ediyorum Jean Renonun ÖLÜMSÜZ filmine gidin..10/10
30 Haziran 2011 tarihinde eklendi
mucuk07 bende film isimlerine takarım ama bu sefer doğru yazmışlar çünkü filmin orjinal ismi 'Limmortel'o da fransızca da ölümsüz anlamına geliyor :)
3 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Jean reno filmlerinden zaten reno olunca çok sorgulamamak gerekiyor izlemek gerekiyor çünkü Nicolas Cage gibi her projeye gitmiyor senaryo okuyor
17 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Jean Reno ve kanlı sahneler dışında pek bi izlenicek tarafı yok ama söylediğim iki neden filmi kurtarıyor. izlenebilir
5 Eylül 2010 tarihinde eklendi
fransız sineması can çekişiyor.bizim türk senaryoların biraz daha efektli hali olmuş film.
3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
vasat mı bu film çok kaliteli bence hakkını verelim lütfen beğenmedim deyin bari
17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Açıkçası sinemaya gitmeden önce bu filmin varlığından haberim yoktu. Jean Reno için gittim filme. Olağanüstü bir yapım diyemicem ama aksiyon severler için iyi bir 2 saatlik deneyim olabilir.
22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Leon 10/10 ise buna 6/10 veririm. çok süper bir film değil ama Jean Reno için izlenir, fazla bişey beklemeyin, Kurtlar Vadisi Marsilya olmuş resmen.
7 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bu tarzı sevenler için güzel bir film..izleenizde izlemesenizde pişman olmayacağınız bir film denebilir
25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
sırf jean reno için filmi izledim zaten jean reno dışında kimse yok onun aşkına izlenir , yine ustalığını konuştumuş.
27 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Jean Reno için izlenecek bir film. Yavaş fakat sıkmayan bir film.
21 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Film adının çevirisi 22 Bullets dan gelmiyor. filmin orjinal ismi Fransızcadan çevrim yapılmış ve de doğru olarak yapılmış. Limmortel : ölümsüz demek.bunun bizim güzel ülkemizle pek alakası yok.
7 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Jean reno eğer sizin de kahramanınızsa bu filmi kaçırmayın. Leon kadar olamaz ama bu da son derece çarpıcı bir film olmuş.kesinlikle izleyin.
11 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Alpacino baba1-2 filmi serilerinden sonra güzel bir mafya filmi olarak arşivime ekledim.
Gerçekten harika bir film. Efektler olsun, oyunculuklar olsun.Sizi hayal kırıklığına uğratmıyor...

Teşekkürler Leon...
29 Ağustos 2010 tarihinde eklendi