süper bir film.3 boyutlu oluşu daha süper....oğlumla ve arkadaşı ile gittik filme hepimiz bayıldık.konusuda çok güzeldi. çocukları ile gidecekler hiç düşünmeden gitsin derim.
1 milyon kişi izlemiş yorum yok:) bu animasyonun biraz daha cocuklara yönelik oldugunu düsünüyorum konu olarak basir olsa da eglenceli bir seyirlik 7/10
ben filme gittim şuan vizyondaki birçok filimde iyi çünkü bu film hem animasyon hemde çocuksu bir aksiyon barındırıyor hitap etdiği kesim herkezi kapsıyor bu yüzden merakla izlenebilecel bir film tavsiye ederim 10/9
3D süper birşey orası tartışılmaz bu filmide 3D de izlemek gerçekten çok zevkli 7.3 ten daha fazlasını hakkediyor... eğlenceli bir film izlemek istiyorsanız tavsiye edilir...
10 yaşındaki kardeşimi ve 7 yaşındaki yeğenimi götürdüm çok beğendiler...çocuklara dostluk arkadaşlık duygularını doğru şekilde verildiğinin inancındayım...ayrıca benm gibi animasyon film seven büyüklere de öneririm...8/10
ya bence harika bir filmdi,insanın içini ısıtan, eğlendiren, mutlu eden bir animasyondu.yine grafikler falan zaten harika,yaratıcılık doruk noktasında,izlenmemesi için tek bir sebep göremiyorum,şu an piyasadaki pek çok filmden iyi olduğu muhakkak benim gözümde,özellikle türk filmlerinden.rahatlıkla öneriyorum.