esersezer
12 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
7.2 puan bence çok düşük olmuş. konusunu çok değişik ve güzel yazmışlar. karakterler de oldukça başarılı bir şekilde anime edilmiş. keyifli bir film. büyük küçük izlenebilir.
Doksanlı yıllardan sonra hayatımıza girmeye başlayan animasyonlar,izleyicilerin yoğun ilgisinden dolayı bir hayli fazlalaştı diyebilirim.Komikliğinin yanı sıra,gerçekçiliğiylede,her türlü izleyiciye hitap eden animasyonlar,sanırım ilgimizi çekmeye devam edip bizi eğlendirecekler..Kilişe Hoollywood komedi filmleinden farklı bir rotada emin adımlarlar giden animasyonlar,görünen o ki,biz izleyicileri daha uzun bir süre güldüreceğe benziyor. Buz Devri,Kayıp Balık Nemo,Sevimli Canavarlar ve daha bir çok animasyonu,biz izleyicilere sunan yapımcılar,Çok geçmeden Bolt adında yeni bir animasyon karakteriyle karşımıza çıkmaktılar.Gecikmesinler.Çünkü alan memnun,satan memnun. Bolta gelince:Bana göre boltun diğer animasyonlardan eksik bir yanı yok.Gayet güzel çevirilmiş ince espirilerin sıkça geçtiği bir yapım olmuş.Üç karakterin macerasına anlatan Bolt,zevkle izleyeceğiniz bir animasyon komedi.7,5/10
Gayet hoş bir animasyondu.Birçok yerinde güldüm.Küçükler kadar büyüklerinde seveceğini düşünüyorum.Özellikle kediyi ve güvercinleri beğendim.Ayrıca seslendirmelerini de çok başarılı buldum.10/7
animasyondaki şapşal hamster benim favori kahramanlarımdan biri oldu:) eğlenceli hoş filmdi,duygusal sahneler beni bitidi zaten..sadakat ne güzel bi duygu,her ne kadar bi hayvandan bunu görsen de:P ben beğendim,biraz küçük yaşlara hitap ediyor ama yine de izlenebilir..
24 yaşında bir animasyonsever olarak tatmin olmadım olmamış belki çocuklara hitap ettiğindenmidir nedir bir madagaskar bir buz devri asla değil ne güldüm ne hüzünlendim ne heyecanlandım hiçbirşey vermedi.
sinemada değil de evde oturup izlenebilir bir film ayrıca bir komedi filmi olmadığı için madagaskar 2 ile boy ölçüşemez bana göre. duygusallaştığınız da oluyor kimi sahnesinde yani.. iyi seyirler.... gerçekçi olmak gerekirse (10 / 7.1 )