Evdeki Düşman
Evdeki Düşman hakkında görüşlerin ?

fearless
fearless

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
gerilim filmi olarak düşünürsek oldukça başarılı bir film.
beck31
beck31

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Amerikan yapılı gerilim filmlerinden The Ring ile birlikte kesinlikle takdir edilesi bir yapım olmuş.Sonuna dek ayakta tutuyor ve izletiyor.Isabelle Fuhrman ise kendinden nefret ettirir bir kariyer başlangıcı edinecek gibi, ama güzel oynamış ayrı.8/10
egedurak
egedurak

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ben uzun zamandır bu kadar gerilip hatta kendimi kaybedip evdeki arkadaslarima aldırmadan bagıra cagaıra film izlememistim.. ulan bir cocuk bukadar feci olur. aklıma geldikce bir tanede ben saplatmak istiyorum suratına analıgı gibi:) kesin izlenmesi gereken 10 numara bir film..
xourn
xourn

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
İlkte Pek Istekli Değildim Filmi İzlemek İçin ama Başladıktan sonra tabi filmi izleyip izlemiyecegimi yada sıkılıp sıkılmayı dusunmeye fırsat kalmadan aralıksız bağlandım

Eesteri Filmin İçine Girip Parçalamak İsterdim ama o daha "çocuk" =)

Sonuç olarak başarılı bir film ve izlenmesi gereken bir film .. Çocukların oyunculugu takdiri hakediyor..
nazzel
nazzel

16 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Gerilim türünün en güzel örneği ve insan gerçekten geriliyor evdeki düşmanı izlerken. başarılı bir yapım. Korku filimlerinin hastası olan biri olarak hiçbir kusur ve mantık hatası bulamadım. Kısacası muhteşem ötesi bir film.
mehd75
mehd75

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Asla Olumsuz yorumlara kanmayın arkadaşlar.9 yaşındaki bir çocuk nasıl bunları yapar demeyin enteresan ve çarpıcı sonu ile çok şaşırtıcı..bence gerilim ve heyecan dorukta...
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
baştan sona sürükleyici acaba ne olucak dedirten süper bir yapıt 10/10 u kesinlikle hakediyor.
su-sisesi
su-sisesi

14 Ocak 2010 tarihinde eklendi
burdaki yorumları okuyup filmi izledim ve yine yorum yazan arkdaşlar sayesinde filmin sonunuda öğrenmiştim....film fena değil sonu orjinal ama bence daha sağlam ve vurucu bir film olup adını unutulmazlar arasına yazdırabilirdi...ama gel görki senaristlerin brz kafası karısıkmıs ilk giriş bölümü zayıf anne baba inandırıcı değill...filmin en büyük gücü cocuk oyuncular ve sağlam bir final..yönetmenide basarılı ama senaryo brz aksak diyaloglar tuhaf bazı yerde...brz daha iyi planlanabilirmiş..
darla78
darla78

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
gerilim yaşatıyor mu? yaşatıyor..o yüsden türünün başarılı örneklerinden biri diyorum arkadaşlar. filmin yarısından sonra gayet sinir stres yaptım..al çocuğu duvardan duvara vur (:
dra-kula
dra-kula

7 Ocak 2010 tarihinde eklendi
lütfen filmin sonunu yazmayın.. yazacaksanızda başına 'spolier' yazın. izlemeyen bir kişinin filmden alacağı zevki mahvediyorsunuz. the orphan çok ilginç bir filmdi. bzıları çok klişeydi yazmış .. şaşırdım. varsa bunun aynısı söyleyin seyrediyim..
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar yorum yazarken spoiler içeriyosa yorumları bence bunu belirtmeliler. İzleyecek kişiler bunlara bakarak değerlendirme yapıyor olabilirler.
nskmourinho
nskmourinho

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Kaç olay boyunca kardeşlerin sürekli susması gercekten filmin inandırıcılıgına cok büyük gölge düşürüyor.Onun dısında sıkılmadan yer yer nefesler tutularak izlenen ama klişelerden kaçamayan bir film orphan.5.5/10
ceylan-bey
ceylan-bey

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
nasıl olsa diğerleri gibidir diye kenarda beklettiğim bir filmdi. ama az önce izleyince gördüm ki çok sıra dışı alışılmışın dışında insanı gerçekten oturduğu yerde geren bir film olmuş.

Estherin Şu dişliklerini çıkarıpta kendi yaşına döndüğü sahne gayet güzeldi :)

Kesinlikle tavsiye ederim...

10 üzerinden 10 puan
zehralabas
zehralabas

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Çok özeL ve güzeL bir filmdi :D Sinemada arkadaşLarLa hem geriLdik hemde sinirden fiLmin içine girip kızı öldürmek istedik :D Muhteşem bir fiLmdi tavsiye ederim.Beğenerek izlediğim fiLmLerden iLki Orphan ikincisi Orhanage :)
zuperkuttik
zuperkuttik

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
oyunculuk muhteşem..harika bir film..