Evdeki Düşman
Evdeki Düşman hakkında görüşlerin ?

beggarking64
beggarking64

31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
sürükleyici filmlerden hoşlananlar kaçırmasın. çok güzel bir film. gerilmek ne kelime sözde küçük kız beni deli etti.. çok sinir bozucu oynamış :)))(:
melovebledward
melovebledward

23 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Gerilebileceğiniz bi film arıyorsanız bu film insanı yeterince geriyor . İzleyince pişman olmayacağınız bir film 10/9 ..
potasyum
potasyum

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Gerildim diyebilirim,ve de izlerken sinir bozduğu da bir gerçek.
mensars
mensars

8 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Öncelikle film germeyi başarıyor. Her ne kadar bazı yerlerde germe konusunda zorlamalara girmiş olsa dahi genel olarak başarılı bir film. Finali şaşırtıcı filmler arasında listenin başını zorlayacak bir yapım olmuş. Senaryoda ufak kopukluklar olsa da izlenebilecek bir film. 7/10
genius-chemist
genius-chemist

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
10/8 lik, gerilimli, sonunu pek kestiremiyeceğiniz hoş bir film.Isabelle Fuhrman(esther) küçük kızdan iyi oyunculuk.
el-padrino
el-padrino

12 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Diğer yorumları okudumda öyle abartılcak gibi birşey yok ortada.Film başından itibaren sıradan ilerliyor, sonlara doğru türevlerinden ayrılıp finalinde de farkını belli ediyor ama o farkta pek olmamış gibi.Biraz uçuk ve saçma kalıyor.1 metre boyunda veletten ne zarar gelebilir.Çarp ağzına iki tane otursun köşeye zırlasın.Boş vaktiniz varsa izleyin.Eğer başka bir alternatifte arıyorsanız Case39 öneririm kesinlikle.7/10
hbildi
hbildi

3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar normalde ben çok yorum yazan biri değilimdir.Sadece yazılan yorumları okurum.Bu filmi de burdaki arkadaşların övgülerinden sonra izledim.Herkes inanılmaz gerildim,her dakika tir tir titredim demiş.Ya bırakın Allah aşkına gerilim yaratan 1 saniyesi bile yok.Sadece sonu kayda değer o da çok çok ii değil.Biraz uçuk olmuş.Kesinlikle izlemeye değmez 4/10
taut
taut

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
son zamanlarda yapılan en iyi gerilim filmlerinden biri zaten aldığı puanı hakediyor 10/8 beğenmeyenler acaba ne bekliyor merak ediyorum
kubra-089
kubra-089

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
film baştan sona gerilim dolu ben çok beğendim özellikle sonu süperr..
-Lord-
-Lord-

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Gerim gerim germekle beraber ufak kız kardeş rolündeki çocuk harbiden çok iyi...
the-end-2
the-end-2

21 Nisan 2010 tarihinde eklendi
8 puanlık film...
odinhan
odinhan

19 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Benzeri filmler arasında en iyisi denebilir.Sağlam gerilimi,güzel sonu ile izlemeye değer bir film.10/8
fundatalay
fundatalay

12 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Evde izlerken çok sıkıldık aslında, sonlara doğru daha zevkli olmaya başlıyor. İzlemesek de olurmuş.
Demirtas
Demirtas

6 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Son derece başarılı bir gerilim. Filmin ilk saniyesinden son anına kadar gerilim hiç düşmüyor.. Son derecede güzel bir final yapılmış. Eğer gerilim filmlerinden hoşlanıyorsanız mutlaka izleyin. Başroldeki küçük kız olağanüstüydü gerçekten.
ahmert61
ahmert61

2 Nisan 2010 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi gerilimlerden. Başroldeki kıza o kadar sinirlendim ki anlatamam. Final harika. Kesinlikle izleyin. 9/10