wayelemzed
23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Aslında alkolden dolayı sözlerine inanılmayan kadınlarla ilgili çok sayıda film var bu bakıma insan yine mi diyor ancak olay kahramanındaki ilginçlik filmi esas çekici kılan özellik. Gerilim filmi izleyenler için fazla gerilim sahnesine sahip. Açıkçası türüne göre gayet güzel bir film. Puan olarak 8/10 veriyorum. Bir de uyarı koymak lazım ki özellikle çocuklara ve yaşı nispeten küçük olanlara filmi izletmeyin bana göre.
Açıkcası başlarda filme önyargılı davranmıştım.İzlerken bile ne kadar basit saçma bir film diye düşünmüştüm,daha önce benzerlerini izlemiştim zaten diye geçirmiştim aklımdan,fakat son sahnelere doğru küçük kızın sırrı ortaya çıktığında şaşkına uğradım işte film o zaman gözümde klişe bir film olmaktan çıktı.Ama yinede 2 saat izlemeye değer mi bilmem keşke filmin ortalarında en azından belli etselerdi.
Filmin son sahnelerine, Estherin sırrı açıklanıncaya kadar sıradanlıktan kurtulamamış, fakat filmin sonlarında kurgu iyi oturtulmuş ve orjinal bir yapıya bürünmüş.Kestiremeyeceğiniz bir final sizleri bekliyor,izleyin pişman olmayacaksınız!
Çok Değişik bir film özellikle küçük kızın performansı etkileyici yanlız konu olarak eksikleri var bence ama güzel oyunculukları olduğu için izlemeye değer bence ... 10/7