arkadaşlar film gerçekten kaliteli bi film.filmde güzel bi sex sahnesi var.filmin en güzel yanlarından biri kanın yüzünüze kadar gelmesi ve bazı şeylerin sanki şu anda gözünüzün önünde uçuşması filme ayrı bir hava katmış bence gidilmei gereken üç boyutlu bir film.
Ilk defa izleyenler icin 3D desteğiyle birlikte belki cekici gelebilir ama maalesef pek memnun ayrıldıgımı söyleyemeyecegim.Senaryo ayni konu ayni die klişe bi eleştri getirmeyecegim fakat ciddi sekilde tadı kalmamis diyebilirim..Saygılar.
Filmi 3 boyutlu olarak bugün izleme şansım oldu ve kesinlikle pişman olmadım. Arabada unutulan tornavidanın yarış esnasında fırladığında kafanıza saplanacağını hissediyorsunuz ve bunun gibi bir çok insanı geren sahnesi var. Harikaydı başlangıcında diğer 3 serideki ölümleri röntgen şeklinde göstermeleride ayrıca çok hoş olmuş. Mtlaka izleyin ama 3 boyutlusunu kaçırmayın
son durak serisini çok seviodum ztn. bu filmde çok gzl olmuş. 3 boyutlu olmasaydı bu kdr beğenmeyebilirdim ama 3boyutlu olunca başka alıo. çok iyi bi film herkez izlesin
süper bir filmdi.3 boyutlu olması ayrı bir güzellikti.birçok şey ekrandan çıkacak zannettik.birçok sinemada çıkmamasının nedeni 3 boyut dözlük ve donanımına sahip olmaması sanırım.büyük marka olan sinemalarda var.
kesinlikle tavsiye ederm 3D heyecanını en iyi şekilde yaşarsınız... serinin 2 ve 3. filminden sonra en iyi filmi diyebiliriz belki 3D olmasınında etkisi vardır.. ben capacity cinebonusa gittim kesinlikle vizyondan kalkmadan gidin kaçırmayın!!!
kullanılan teknolojiye rağmen serinin en kötü filmi olmuş... ne ölümler ilginçti ne de sahneler. çok başarısız buldum, gerilmem gereken sahnelerde bile gülmekten mısırı mı dahi yiyeyedim. özetle berbat bir film!
Ben tekrar yorum yazıyorum Ümraniye carrefour Afm de izledim gercekten 3D olarak Yapılmış En iyi Gerilim Filmi 10/7 veriyorum nedeni bu kadar övmüşken bu filmmi evet film 3D herşeyi veriyor yalnız konu diğer serilerine göre zayıf kalmış.Yönetmen ve daha önce senaryosunu yazan senaristler 3D olayının farkında olacaklarki bütün ölümler oldu bittiye gelmiş ama son durak nihayetinde gidip görmek 3D olayını yaşamak 3D lezzetti tekrardan bizi sinema solanlarında kuyuruk yapacak gibi bu filmde ağzımız acık izlediysek 2012 de altımıza doldurucaz galiba :)