nskmourinho
4 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Bu filme vasat demek vasat filmlere hakarettir.Her filmde aynı olay tamam senaryo yazamıyorsunuz anladık bari dialogları kopyala yapıştır yapmayın 2/10
Bir üst katta ki küvetten taşan suların, beton zemini kağıt gibi eritmesiyle tavanın, yada zeminin çökmesine sebep olan ve bu vesile ile alt katta sürünmekte olan hastanın üzerine düşerek ölümüne sebep olup dünya sinema tarihinin en saçma ölüm sahnesini meydana getiremesi vesilesi ile bu film hakkında başka bir yorum yapmayı gerekli görmüyorum...
bu filmi izleyince amerikada sağlam bir makine yok mu diyorsunuz herşey bozuk ya. değişik ölüm sahneleri vardı bilhassa havuzdaki pompa sahnesi oldukça orjinaldi. son filmi çekmelerinin amacı sanırım 3d olması. vasat üstü bir film. ama insanı germiyor da değil.
Birkaç ölüm sahnesi güzeldi ama onun dısında konu bütünlügü pek göremedim. Sadece nasıl daha değişik ölüm şekli yaratabiliriz kaygısı sezdim. O sahnelerden birkaçı güzeldi hemen örnek vermek gerekirse havuzdaki vakum sahnesi... İlk 3 çok daha güzeldi.
film kendini izlettiriyor kaliteli ölüm sahneleri var ama bidahaki filmi yine aynı şekilde gerçekleşip bitecekse asla izlemem artık farklılık gerekiyor
Neyin ne olacağını kestirebiliyosunuz o yüzden bir cazibesi kalmadı.Serinin meraklılarının beğenmesi normal çok kötü değildi, ama senaristler yeni birşeyler eklemeliler,seri ilerledikçe puan düşüyor :)
izleyin arkadaşlar.güzel.bunuda beğpenmeyenler acaba hangi filmleri beğeniyorlar merak ediyorum doğrusu.okadr korku filmi varki.ama hiçbiride on para etmiyor.
Seri git gide kötüye gidiyor umarım bitmiştir.Ölümler artık komikleşti.Film adına tek övebileceğim sahne havuz sahnesiydi inanılmaz yaratıcı bir ölümdü.
Filmi Real 3D olarak izleyen biri olarak izlediğim en etkileyici 3D lerden birisi. Real 3D olan kısımlar zaten mükemmel ötesi, bi filmi 3d olarak izlerken konu oyunculuk gibi unusrlara çok fazla takılmıyorsunuz, filmin sıkıcı olmaması yetiyor =)