Ahmet Guner
21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Tim Burton, Johhny Depp ve Helena Bonhem Carter. bu üçlünün bir filmde olmaları demek bizi uçuk kaçık aykırı bir filmin beklediği anlamına geliyor. bizde bekliyoruz.
merakla bekliorum. ztn kücükken sevdigim bir cizgi filmdi zira büyüyünce anladım ne anlatmak istediklerini yada ne tür insanların anlattıgını.. ki tim burton yapmıssa cok güzel olmustur. 4 gözzle beklemekteyim..
yönetmen Tim Burton,müzikleri Danny Elfman yapıyor,başroldede Johnny Depp ve Helena Bonham Carter var,yine ekip toplanmış bence gayet hoş bir film ortaya çıkacak,ayrıca Johnny Depp aynı fotoda Madonnaya benzemiş xD
Filmin bir yerlerinde Tim Burton ın adı geçiyorsa o film kesinlikle müthiştir. Hatta "Fevkalade nin fevkindedir". Zaten Tim Burton un bir numaralı oyuncuları Johnny Deep ile Helena B. Carter. Helena B. Carter zaten rolünü bulmuş; filmin deli kadını olmuş. Johnny Deep de çatlak tavşan olmuş. Filme bir de Anna Hathaway eklenince film süper olmuştur herhalde. Film sadece çocuklar için değildir. Büyüklerde izlemelidir. Tim Burton un filmi ne kadar karanlık yorumlayacağını merak ediyorum. Bence dünyadaki en iyi 3 yönetmen; Tim Burton, Steven Spielberg, Quentin Tarantino...
Tim Burton ve Johnny Depp bir araya gelince çok iyi işler çıkıyor. hele birde Helena Bonham Carter eklenince kadro tamam. geriye sadece zevkle izlemek kalıyor.:)))