Fazla beklentilerle izlenilmemesi gereken bir film.İmkan varsa 3d ve orijinal izleyin yoksa orijinal altyazılıizleyin, tadı daha güzel çıkıyor.Johnny Depp ve Helena Bonham Carter fazlasıyla tatmin edici, tipik Tim Burton görselleri ve atmosferi mevcut, eksiklik nerde tarif edemeyip hissetsemde, hoş vakit geçirdim fakat birçok Burton filmini ilk izleyişimde ne derece fazla etkilendiğimi hatırlayarak ufak bir hayalkırıklığı yaşamadım değil.7/10
Valla daha iyi olabilirdi..Aslında tam istediğim gibi çıkmadı..Dilim varmıyor ama pek beğenmedim..Daha iyi olabilirdi.3D seyrettim 2 boyutlu olsa hiç beğenmezdim herhalde..
daha önce önceki versiyonları olan Alice Harikalar Diyarını seyretmiş olmama rağmen,tüm konuyu bilmeme rağmen film başlangıcından sonuna kadar düşmeyen tempoyla izleyici ekrana bağlamayı bilmiştir.güzeldi.eğlendim.keyif aldım.
Koca İstanbulda sadece 2 salonda orjinal gösterimi var. Sinema salonu işletmecileri Tim Burton adından bi haber ve sinemadan ne kadar uzak oldukları ortada hangi sinema sever Johny Deppi Türkçe dublaj seslendirme ile izlemeye katlanabilir. Rüyamda johny Deep filmini türkçe dublaj izliyor olsam kabustan uyunmak isterim.
kemerlee dostum Big Fish, Charlie and the Chocolate Factory ve Corpse Bride filmlerine de "elle tutulur bişey değil" diyosan "yuh" derim.Bi düşün istersen (sadece Tim Burton filmleri değil) senin beğendiğin diğer filmlerden ne eksiği var da beğenemedin bu filmleri..Alice in Wonderland filmini izlemeye fırsat bulamadım daha..Belki beklentileri karşılayamaz ama çamur atacak kadar kötü olacağını da zannetmiyorum. Saygı biraz...
bence güzel bir filmdi.tam manasıyla bir tim burton filmi. alice in o renkli dünyasını bile o gotik havayı vermiş. tim burton seçeceği kişileri iyi biliyor. johnny depp helena b. carter(ki zaten eşi olur )diğer ikisi kadar öne çıkmasa da allan rickman. bence tam bir tim burton filmiydi. yok eğer tim burton ın tarzını beğenmiyorsanız tabi ki de bu filmi ve johnny depp in burda oynamasını saçma bulursunuz.
Bu filmin hakkını yemeyin lütfen! Zaten çocuklara yönelik olan bir hikayeden uyarlama olan bir filmi çocuk filmi deyip küçümsemek nasıl bir mantık anlayabilmiş değilim! Bana kalırsa tam bir Burton filmi, eksiği yok fazlası var! Zamandan, mekandan, makyajdan, oyunculuktan taşmış bir filmdir bu! Oldukça eğlenceli, her yönüyle müthiş bir seyirlik! 10/10!!!
orjinal konusu basit olan masal ancak bu kadar güzel beyaz perdeye uyarlanabilirdi. çocukken masalı okuduğumda ne canlandıysa aklımda filmi izleyincede onu gördüm. Tim Burton ve Johnny Deppe hayranım,Johnny Deppin oynadığı her filmi müthiş zevkle izlerim zaten tim burton da onsuz film yapmıyorya:) izlemenizi tavsiye ederim, çocukluğunuza dönmeniz acısından;)
Şahsen Tim Burton adını ilk duyduğumda çok heyecanlanmıştım ve biraz beklentiler içine girmiştim. Film güzel... sadece güzel. Ve büyük beklenti sarsar adamı beni sarstı şahsen! Ben daha derin işlenmiş bişiler umuyordum ama daha yüzeysel bir filmle karşılaştım. İzlerken bir saniye olsun sıkılmadım ama daha iyisini bekliyordum...
filme çocuk masalı uyarlaması olarak baktığımızda gayet başarılı bir. sıkılmadan rahatlıkla izleyebilrisiniz. kadro harika. Klasik çılgın bir tim burton filmi. not( Johnny depp in artık bu aptal kendi seviyesine yakışmayan filmlerde oynamayı bıraqkması lazım. dünyanın en oyuncularından biri ama oynycağı filmleri biraz daha dikkatli seçmesi lazım büyük bi yeteneğin böyle filmlerle harcanmaması gerek. 50 yaşına gelmiş daha bi tane oscarı yok. ciddi rolerde oynasa oscar alması çocuk oyuncağı gibi ama kendini harcıyo ne yazık)