JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
18 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Genel olarak fena olmayan,orta karar bir komedi ama Kevin Smith filmografisi içinde değerlendirme yapmak gerekirse başarılı olduğu söylenemez.Çok daha iyi filmler çekebiliyor pekala kendisi.Zaman içinde daha popüler romantik-komedilere meyletmiş gibi duruyor özellikle de bu filmin ikinci yarısında.Yine de keyifli bir seyirlik.
evet aşırı bel altı bir film..argo ve küfür aşırı derecede kullanılmış.klasik amerikan hayat tarzı yansıtılmış..ama sıkılmadan izlenebilecek yer yer komik ve az da olsa romantik bir film çıkmış ortaya.eğlenceli bir 90 dakika vaadeden bir komedi filmi..10/6..iyi seyirler..
Aslında Romantik-Komedi türünden pek hoşlanmam.Ama bu yapımı diğer Romantik-Komedilerden ayrı bir tarafa koymak istiyorum.Zira aynı zamanda Zack And Miri Make a Porno gençlik komedisi tarzınıda taşımakta.Böyle oluncada iyi bir şekilde harmanlanmış olan bu yapım ortaya çıkmakta.Sonuçta izlemeyenlere şiddetle tavsiye edebileceğim bir yapım Zack And Miri Make a Porno.Ben bu yapıma 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.
Farkli konusu sayesinde kendisi izlettiren bir film ama ortaya çikan seyin de ne kadar kaliteli oldugu tartisilir. Belalti esprileri ve tuvalet mizahi yüzünden herkesin sevebilecegi filmlerden degil. Bazi sahneleri gereginden fazla abartili. Sonunda ask kazandigi için tamamen silemedim yine de filmi :)
Klasik konulu romantik komedilerden farklı olması hoşuma gitti. Güzel film, beğendim. Çok şey beklememek lazım ama iyi vakit geçirtti bana. Yalnız filmde oldukça küfür ve açık sahne var, birileriyle izleyecekseniz bunu göz önünde bulundurun. Ayrıca filmi mutlaka ama mutlaka orjinal dilinde izleyin, o küfürlerin yumuşatılmış bir şekilde türkçeye çevrilmesi filmin izlenebilirliğini azaltacaktır.
Türkçe isminin çok daha uyduğunu düşündüğüm Kevin Smithin bildiğimiz abzürtlükleriyle dolu olan romantik soslu bir abzürt komedi örneği eğlenceli olduğu tartışma götürmez ama çokta başarılı değil.
hadi porno çekip para kazanalım gibi saçma bir konusu var ve filmde cinsellik o kadar doğal ki hiçbir özel yanını komamışla.cinselliği tamamen iç güdüye bağlamışlar anlayacağınız duygu yok.