ferdo33
28 Eylül 2009 tarihinde eklendi
rahatca 8 puan edecek bir film,bel altı biraz fazla ama oyunculuklar gerçekten çok başarılı.Sevgilinizle güzel ve eğlenceli dakikalar geçirmeyede birebir.
kesinlikle izliycem ama birileri de Türk filmlerine saymaktan kendi ülkesine taş koymaktansa şu hollywood filmlerini incelesin hep aynı hep aynı hep aynı ama para var oyuncu var adamlar sürekli değişik havalarda aynı tarzı pişirip pişirip koyuyolar önümüze konunun başını oku sonunu tahmin ediyosun.Ama gişe korkuları yok çünki en başta yazdığım gibi izleyeceğim,butlerın oyunculuğunu beğeniyorum.Ama Türk filmlerini bu kadar eleştirmeye hakkımız yok o yüksek bütçeli filmlerin paralarının nereden gldiğini bilmiyorsunuz düşük bütçelileri de kırbaçlamayın!
filmi fazla bir beklentim olmadan izledim. Malum bu tarz filmlerin nasıl olduğunu bilirsiniz...Fakat düşündüğümden daha eğlenceliydi... komik diyoloğlar var...
Allahım yarabbim bu nasıl bir çeviridir. sanki Türkçeye çirkin gerçekler veya kirli gerçekler olarak çevirseler biz romantik komedi olduğunu anlamayacakmıyız. bu nasıl bir gişe kaygısıdır. artık düzgün çevirin bu isimleri lütfen.
Güzel bir film,romantik komedi sevenler izlesin kesin.Film temelde kadın erkek ilişkisinde tek bir nedene atıfta bulunuyor ki o da filmin orjinal adı "çirkin gerçek" :)) ironik aslında!!!Kesin izleyin...