Kadın Aklı Erkek Aklı
    Kadın Aklı Erkek Aklı hakkında görüşlerin ?

ferdo33
    ferdo33

28 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    rahatca 8 puan edecek bir film,bel altı biraz fazla ama oyunculuklar gerçekten çok başarılı.Sevgilinizle güzel ve eğlenceli dakikalar geçirmeyede birebir.
    senechaux
    senechaux

28 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    kesinlikle izlediğim en iyi romantik komedilerden!!!
    kubrattnc
    kubrattnc

28 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    güsel,eglenceli bir filmdi.. tamam klasik romantik komedi ama vasatın üzerine çıkmış... katherine heigl cok iyi bi performans göstermis...
    omery
    omery

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    çok eğlenceli bi film zamanın nasıl geçtiini anlamayacaksınız;özellikle oyunculuk mükemmeldi:)
    ruyazi
    ruyazi

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    kesinlikle izliycem ama birileri de Türk filmlerine saymaktan kendi ülkesine taş koymaktansa şu hollywood filmlerini incelesin hep aynı hep aynı hep aynı ama para var oyuncu var adamlar sürekli değişik havalarda aynı tarzı pişirip pişirip koyuyolar önümüze konunun başını oku sonunu tahmin ediyosun.Ama gişe korkuları yok çünki en başta yazdığım gibi izleyeceğim,butlerın oyunculuğunu beğeniyorum.Ama Türk filmlerini bu kadar eleştirmeye hakkımız yok o yüksek bütçeli filmlerin paralarının nereden gldiğini bilmiyorsunuz düşük bütçelileri de kırbaçlamayın!
    lucaskane1907
    lucaskane1907

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Filmi merak ediyorum ama çok boş çıkmasından da korkuyorum açıkcası.
    cigdem-alptuzun
    cigdem-alptuzun

25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    özellikle gerard butler için izlenir,çok eğlenceli bir film olmuş. 8/10
    s-h-e-k-e-r-s-h-e-y
    s-h-e-k-e-r-s-h-e-y

25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    film gerçekten güzel ve komik..gidin bence..romantik komedi sevmeyenler bile bu filme bayılcak;)
    sinem-akyol
    sinem-akyol

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Çok eğlenceli bir film tavsiye ederim
    nuray-eylul
    nuray-eylul

20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    filmi fazla bir beklentim olmadan izledim. Malum bu tarz filmlerin nasıl olduğunu bilirsiniz...Fakat düşündüğümden daha eğlenceliydi... komik diyoloğlar var...
    derfil-34
    derfil-34

18 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Filmi dün izledim,hernekadar sonunu tahmin etsemde cok keyif aldım arkadaşlar, tavsiye ediyorum!
    Ahmet Guner
    Ahmet Guner

15 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Allahım yarabbim bu nasıl bir çeviridir. sanki Türkçeye çirkin gerçekler veya kirli gerçekler olarak çevirseler biz romantik komedi olduğunu anlamayacakmıyız. bu nasıl bir gişe kaygısıdır. artık düzgün çevirin bu isimleri lütfen.
    saskin212
    saskin212

11 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    izlerken çok güldüm, bence izlenmeye değer tavsiye ederim
    nehir-ce
    nehir-ce

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Fragmanını izledim çok güzek bir filme benziyor gösterime girsin kesin gitmem gerek :))tamam gerard butlerlik bir film bence romantik komedi
    emrest41
    emrest41

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Güzel bir film,romantik komedi sevenler izlesin kesin.Film temelde kadın erkek ilişkisinde tek bir nedene atıfta bulunuyor ki o da filmin orjinal adı "çirkin gerçek" :)) ironik aslında!!!Kesin izleyin...