eğlenmek için gidebileceğiniz komik sayılabilecek bir film... cok yeni bir senaryosu yok açıkçası bunun gibi çok film yapıldı. ama gülmeye ihtiyacınız varsa tavsiye ederim(çok merak edilcek birşey değil) ben beğendim ama 2.kez izlemek isteyeceğim filmlerden değil.
Bu filmi gerçekten bekliyordum ve başarılı olacağını tahmin ediyordum nitekim öyle de oldu.İzlerken çok keyif aldım çok güldüm.Kadın erkek ilişkileriyle ilgili her iki tarafında güzel saptamaları var,sonuna kadar zevkle izleniyor.Salonda çoğu zaman kahkaha hakimdi. :)
Son zamanlarda gittiğim en mükemmel film. Çok eğlenceli zevkli vakit geçirdim üyeliğim olmasa sadece bu filme gitmek için beyazperdeye üye olabilirdim. Herkese tavsiye ederim.
Son yıllarda izlediğim en iyi komedilerden... Kız arkadaş ortamıyla gitmeye birebir. Gerçi biraz bel altı espriler ağırlıkta ilk yarı... Biz erkek milletinin biraz abartılı olsada özeti bu film.sinemada izlemeye değer. 8/10
Gülmekten yerlere yatacağınız harika bir film. En az 'Forgetting Sarah Marshall' adlı film kadar komik. Sinemaya gitmenizi tavsiye ederim. Yalnız baştan belirteyim; filmin espri anlayışı cinsellikten oluşuyor.