tropter
5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Son dönemlerde çekilen romantik komedilerde aşırı derecede argo ve yeri geldiğincede ailece izlenemeyecek düzeyde seks espirileri bombardımanıyla işin kolayına kaçma görülmeye başlandı.Bu tarz on yıl önce bu derece yoğun değildi.Şimdi ise bütün filmlerde karşımıza çıkıyor.Açıkçası Pretty Woman ,Nothing Hill gibi defalarca izlenecek yıllar sonrada hatırlanacak türünün klasikleri arasına girecek bir örnek değil.Ama insanıda sıkmadan hoşça vakit geçirtebilen sıradan bir film işte.Dediğim gibi artık bu romantik komediler birer seks komedilerine dönüşmeye başladı.Artık romantik tarafları kalmadı.Komedi tarafları için ise birşey diyemicem.Kişiden kişiye değişir.
klise romantik komedilerden biri daha! evet filmi sıkılmadan izledim bir iki sahnede beni güldürmeyide basardı ama ne bilim yinede sevmedim bu filmi ben,izledikten sonra hiç izlememiş gibi hissettim kendimi,bi sürü sacmalıklarla doluydu.Gerard Butler için 6/10 veriyorum filme.
acayıp derecede saçma ve klişe...gercek sınemacılar yorum yapsın artık.. oyuncular bıle oynarken salmışlar kendılerını..helekı o berbat opusme sahnesi. 5 verdim..bunaldım
çok güzel bir filmdi ancak senaryodaki bir erkeğin kadına bir erkeği nasıl tavlarsını anlatmasını erkekler ne söyler kadınlar ne anlardaki gibiydi ve beklenen son....falling love:)))
Gerçekten çok fazla güldürü öğesi barındıran bi film olmuş.Gerard Butler her zamanki gibi mükemmel oldukça sempatik bi rolde karşımızda.Son zamanlarda vizyona giren en iyi romantik komediler arasında kesinlikle :)
Filmi izlerken cem yılmaz aklıma geldi, hani bel altı şakalara gülen türklerdi. Bir çok köşe yazısında bu tarz cümleler sarfedildi evet gülüyoruz belki ama bu camiada yanlız değiliz ki yabancılardada aynı izlenimler söz konusu. Film oldukça eğlenceli sıkmayan bir komedi tadında izlenim sunuyor. İyi seyirler.
izlediğim en kötü öpüşme sahnesine sahip filmdi:))Çirkin gerçek programının anlamsız diyaloglarını da çıkartırsak eğlenceli, gülümseten ve yine gerard butler rüyalarını canlandrıran bir filmdi:Pİzleyin, izleyin... Keyfiniz yerine gelsin..7,5/10
Film bencede çok güzeldi...Zevk alarak izledim.Ama Bu filmi herkesin beğenebileceğini zannetmiyorum hele de 18 yaşından küçüklerin.hem birşey anlamazlar hem de orda olan şeyler kötü gelebilir gözlerine.Ama aslında hayattan şeylerdir ama ileride farkına varacaklardır..izleyin...