basouekin
31 Mart 2010 tarihinde eklendi
izleyecek başka çok daha güzel filmler var. vasat bir yapım. eğlenceli vakit geçirmeniz için kendinizi bu kadar sıkmaya gerek yok . oyunculukları da beğenmedim. 2 /10
çok hoş ve keyifli bir film kesinlikle gerard butlerin oyunculuğu her zamanki gibi müthişti.kethrinanın oyuncuğuluğuda öyle.sıkılmadan izlenebilecek eğlenceli bir film kesinlikle
Baştan Sona eğLenceLi... KahkahaLara boÐmuyoR Ama 90 dakika boyunCa güLümSetiyoR. Ki benCe daha güzeL bir özeLLik... Gerard ButLerın mükemmeL oyunCuLuğu Katherine HeigLın püRüzSüz GüzeLLiği FarkLı ve ZekiCe biR Senaryo birLeşinCe Çok mükemmeL bir yapım ÇıkmıŞ oRtaya. Her Gün yeni biR RomantiK Komedinin çekiLdiği GünümüZde ArtıK yapımCıLar Konu SıkıntıSı Çekmeye başLamıŞLardı Fakat Zekice biR Senaryo buLmuŞLar tebriK etmeK Lazım.
Son zamanlarda izlediğim en keyifli filmlerden..Tavsiye ederim..Gerard Butler için bir parantez açmak gerekirse oynadığı her role yakışan ve hakkını veren biri gerçekten..8/10