harika bir film.muhteşem,hastası oldum.çok iyi yapıyorlar bu son dönem romantik komedileri zaten genel olarak.ya da en azından çoğunu diyelim.katherine heigl ve gerard butler şahane,yan karakterler şahane,filmin türü içinde tek bir kusuru yok,tekrar tekrar izleyebilirim.müthiş uyumlular heigl ve butler,ikisi de çok sempatik,sık sık gülümsetiyor film sizi.ve kahkahalara da boğuyor tabii ki.80ler ve özellikle 90lardaki romantik komedi tarzından oldukça farklı aslında bu bahsettiğim son dönemkiler.hugh grantli meg ryanlı filmler çok farklı,örneğin başlıca farkları son dönemkilerin bariz biçimde büyük ölçüde belden aşağı espri anlayışının olması.ama dediğim gibi çok büyük bir kısmı mükemmel kotarıyorlar,sadece belden aşağı saçmalamakla ya da salt özenti romantiklik yapmaya çalışmaklar kalmıyorlar,bana göre çok kaliteli işler ortaya çıkarıyorlar.cidden oldukça beğendim,eksiksiz ve çok sıcak,sempatik bir film.orjinal izlenmeli bu filmler ingilizceniz de varsa espriler çok daha mantıklı gelir mesela.mutlaka izleyin derim eğer türü seviyorsanız.