Kızıl Nehirler
    3,9
    Kızıl Nehirler hakkında görüşlerin ?

frodobaggins-2
    frodobaggins-2

16 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
    filmle kitap arasında cok fark var. kitap gercekten çok güzel ama filmi izlediğimde hayal kırıklığına uğradım. beklediğim hiç bi seyi bulamadım. kitabı çok değiştirmişler.
    esat-ozcan
    esat-ozcan

27 Haziran 2005 tarihinde eklendi
    Kitabını okumadığım için bir karşılaştırma yapamam ama konusu ve sürükleyiciliğiyle göze çarpan fakat finalinin biraz aceleye geldiğini düşündüğüm bir film.
    haceremail
    haceremail

8 Haziran 2005 tarihinde eklendi
    filmin ilk sahnelerini çok sevdim.ama sona doğru görsel açıdan tempo düşüklüğü filmin çok iyi olacağı halde kötüye gitmesine sebep oluyor.
    ama yinede güzel....
    caneri16
    caneri16

30 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    fılm mukemmel.bı kere klasık degıl.ızleyıcıyı kendıne baglıyor.
    jean reno ıcın fazla soze gerek yok.
    emreavcar
    emreavcar

8 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    Grange'ın o çok satan olağanüstü romanından uyarlanan filmi izleyeceğinizi, Reno ve Cassel gibi Fransız sinemasının iki büyük yıldızının başrolde yeraldığını ve üstüne üstlük 'La Haine' ile sinema tarihinin en iyi filmlerinden birine (bence en iyisine) imza atan Kassovitz'in de yönetmenliğini üstlendiğini düşününce insanın ağzının suları akıyor açıkcası. Ancak beklentilerinizi tam anlamıyla karşılayamıyor film (en azından benimkileri karşılayamadı). Grange'ın o uzun kitabının senaryoya dökülmüş hali, kitabın o tüm ince detaylarını bir anda yoketmiş, hatta kimi karakterlerin üzerine de yeterince düşülmemiş. Cassel'in canlandırdığı karakterin de kitaptaki gibi (siyah kökenli) olmaması da beni bir parça hayalkırıklığına uğrattı. Kitabı ayrı bir yere koyarsak karşımızda hareketli, keyifli bir polise film var. Ancak daha da iyi olabilirdi...(5/10)
    lazarus666
    lazarus666

7 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    FİLMİ DÜN GECE İZLEDİM.ÖNCELİKLE FİLMİN BAŞINDAKİ VE SONUNDAKİ MÜZİK BENİ ÇOK ETKİLEDİ.FİLMİN KİTABINI DAHA ÖNCE OKUMADIĞIM İÇİN FİLMİN ROMAN'A KIYASLA YETERLİLİĞİNİ YORUMLAYAMAM.FAKAT İYİ BİR SEYİRLİKTİ.
    ortancakedi
    ortancakedi

28 Eylül 2004 tarihinde eklendi
    Şimdiye kadar seyrettiğm en kötü uyarlama.Kitabın tırmanan heyacanını yansıtamamış.Romanda mezarı açılan erkek çocuğu olduğu için son tam bir muammaydı.Hayal kırıklığına uğradım.Çok özensiz davranmışlar.Gazeteye göre şimdi yazarın Kurtlar İmparatorluğunu çekiyorlarmış.Reno oynuyormuş.(oynadığı karakter o romanda yok ama)Gene aynı katliyamı yapmazlar umarım.
    banadolu
    banadolu

27 Eylül 2004 tarihinde eklendi
    kitabı okumadım,filmi ayrı olarak incelediğimde ise çok da güzel bulmadım,bence bi kovalama sahnesi dışında fazla heyecanlı değildi.reno-cassel ikilisi başarılıydı.bu arada 131313 kardeşime yaptığım eleştiri niye silindi anlayamdım,yazdıklarımın arkasındayım.sadece filmin tadını,zevkini kaçıracak açıklamaların yapılmasına karşıyım ama bunu bile belitemiyorum.ne diim!
    yaseminpamukcuoglu
    yaseminpamukcuoglu

4 Eylül 2004 tarihinde eklendi
    filmin yarısında katilin kadın olduğunu anlaşıldı zaten ondan sonrada fazla tadı kalmadı.
    aman aman hoş bir film değildi fakat jean reno için izlenilir.
    ilkerekleme
    ilkerekleme

1 Haziran 2004 tarihinde eklendi
    hiçte fena bi film değildi aslında kitabını okumadığım için bilmiyorum daha iyi bi senaryosu olabilir miydi diye ama jean renonun mükemmel bi oyuncu olduğu gerçek....ne karizmaydı be anı zamanda vncent casselin oyuculuğunuda untmamak lazım...başları beni biraz sıksada sonlara dğru heyecanın atrmasıyla güzel b film olduğunu anladım...e azından seyredilebilinecek bi film....iyi seyirler..:))
    serhatonce26
    serhatonce26

12 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
    bir jean reno klasiği harika bir film
    ozanhamdi
    ozanhamdi

3 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    Kitabı okumadan filmi seyrettiğim için bana sürükleyici gelmişti film. Ama burada herkes fikir birliği etmiş ve kitabın iyi uyarlanmadığını söylüyor. Bu kadar hemfikir olduğuna göre bir gerçeklik payı vardır diye düşünüyorum ben de. Sanırım kitabı okumalıyım.
    cream-2
    cream-2

13 Ekim 2003 tarihinde eklendi
    Ben kitabı okumadım ama hikayenin güzel olduğu her halinden belli. Eminim ki kitapta daha ayrıntılı ve açıklayıcı anlatılmıştır. Her film uzun olcak diye birşey yok ama bu film iyi bir yönetmenin elinde ve daha uzun çekilseydi çok güzel olabilirdi. Filmin sıkıcı başladı, güzel gitti, ama içler acısı bir finalle sona erdi. 5/10
    Ahmet G.
    Ahmet G.

23 Haziran 2002 tarihinde eklendi
    Yine aynı şey,yine aynı şey!Kitabına bayıldım ama film gerçekten de kötüydü!Daha doğrusu,belki de iyidir ama ben kitabını okuduğum için bana kötü geldi.Alın izleyin,evde zaman geçirmeye değebilir!