Su Dünyası
    Su Dünyası hakkında görüşlerin ?

hilalhosgor
    hilalhosgor

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    çook eskiden izlediğim ve geçenlerde tekrar elime geçtiğinde sıkılmadan izlediim film.şu aralar herkesinde izlemesin düşündüğüm için bir yorum yazma ihtiyacı duydum.biraz daha duyarsız olmaya dewam edersek bizim için pek uzak olmayan bir sonuç....fakat filmdeki kurguda oldukça ii.
    mehmeterhanucarr
    mehmeterhanucarr

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    maksimum 1 buçuk saat sürecek bir filmi gereksiz ayrıntılarla uzatarak sıkıcı hale getirmişler resmen, kurgu olarak kopuk noktalar çok fazla var kurgu yönünden bu kadar basit olan bir filmi bu kadar uzatmanın ne kadar gerekli olduğunu senariste sormak lazım açıkçası
    canavar-cocuk-53
    canavar-cocuk-53

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Bu filmi Çoookk önceden izlemiştim hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla çok güzel bi filmdi seyretmeye değer...!!!?
    Selcuk Genc
    Selcuk Genc

23 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    su dünyası , hakkında yapılan onca olumsuz eleştirilere ve gişede yaşadığı hayal kırıklığına rağmen bence inanılmaz bir filmdir.Heyecanı finale kadar giderek arttıran film seyircisine vaad ettiği şeyleri sonuna kadar yaşatıyor.Kevin costner büyüleyici.her dakikasında sizi su üstünde tutan görsel bir şölene davetlisiniz.sakın kaçırmayın
    boldheart
    boldheart

20 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Su görmekten bıktığım bir film çok farklı bambaşka vede çok kaliteli bir film kevin costner mükemmel sahnelerde mükemmel soluksuz bir heyecan bence 10/8 i hakediyor...
    kafkasyaa
    kafkasyaa

13 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    Bu film beğenilmez de hangi film beğenilir?Diğer filmlerin aksine en azından gerçeklik barındırıyor.Meraklandırıyor.10 üzerinden 10.
    sheeter
    sheeter

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Kevin Reynolds'ın yönettiği, Kevin
    Costner'ın başrolünü üstlendiği 229 milyon dolar bütçeli film, sinema tarihinin
    en pahalı yapımları arasında yer alıyor. Film için dünyanın sular altında kaldığı
    set özel olarak kurulurken, yapımcıya servete mal oldu. Ancak film gösterime
    girdiğinde büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Costner'ın ''gişe gemisini''
    batıran film, yapımcısına 86.8 milyon dolar kaybettirdi. Costner, bu filmden
    sonra da ''Postacı'' adlı yapımda rol aldı. Bu film de toplam 63 milyon dolarlık
    zarara uğradı.
    odinhan
    odinhan

28 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Çok yankı uyandırdı , anlatılmak istenenler ilgi cekici film ise vasat.

10/7
    jeo-ipek
    jeo-ipek

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    ayy walla cidden çok güzel bi film saçma şeyleri olsada sıkıcılıktan çok uzak çooook beğendim filmi zaplarken kanallarda oturdum izledim çok hoşuma gitti 10/9
    dhgercekleri
    dhgercekleri

2 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Tv ciktigi her seferde zevkle izlerim.
    Tamda cipsini kolanı alıp izleyebilecegin guzel bir seyirlik film .İlk defa bir filmi elestiremiyorum cunku filme o gozle bakmadim hic
    Tv de cikan bir filmden beklentin o ani hos gecirmekse bu film istedigini fazlasiyla veriyor.
    rouille-2
    rouille-2

19 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    1995 yapımı bi film olarak fena değil.çok sene önce izlemiştim.ve kevin costner için bir kez daha izledim.oyunculuklar fna değil izlenecek seviyede bi film...
    yigityasa
    yigityasa

27 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Daha önce seyretmiştim az önce trt ekranlarında tekrardan seyretme fırsatını yakaladım.bana kalırsa asla izlenmeyecek kadar saçma ve tuhaf bir film değil.Ayrıca sllepyhollow7' ninn dediği gibi Kevin Costner için değil de Jeannae Tripplehorn(Helen) için syredilebilir :)
    garrettie
    garrettie

20 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    film gercekten cok hosuma gitti bi 5 6 kere izlemisimdir ayrica kalici manzaralar birakti kafamda belki 5 kere izledigimden:)ama olsun siz de izleyin cidden cok guzel !
    fidelio82
    fidelio82

21 Eylül 2004 tarihinde eklendi
    Dün gece izledim, TV 8 de.. Degisik bir film, ve degisik bir konu.. Ama cok da iyi bir film denemez,, 5/10