hilalhosgor
28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çook eskiden izlediğim ve geçenlerde tekrar elime geçtiğinde sıkılmadan izlediim film.şu aralar herkesinde izlemesin düşündüğüm için bir yorum yazma ihtiyacı duydum.biraz daha duyarsız olmaya dewam edersek bizim için pek uzak olmayan bir sonuç....fakat filmdeki kurguda oldukça ii.
maksimum 1 buçuk saat sürecek bir filmi gereksiz ayrıntılarla uzatarak sıkıcı hale getirmişler resmen, kurgu olarak kopuk noktalar çok fazla var kurgu yönünden bu kadar basit olan bir filmi bu kadar uzatmanın ne kadar gerekli olduğunu senariste sormak lazım açıkçası
su dünyası , hakkında yapılan onca olumsuz eleştirilere ve gişede yaşadığı hayal kırıklığına rağmen bence inanılmaz bir filmdir.Heyecanı finale kadar giderek arttıran film seyircisine vaad ettiği şeyleri sonuna kadar yaşatıyor.Kevin costner büyüleyici.her dakikasında sizi su üstünde tutan görsel bir şölene davetlisiniz.sakın kaçırmayın
Su görmekten bıktığım bir film çok farklı bambaşka vede çok kaliteli bir film kevin costner mükemmel sahnelerde mükemmel soluksuz bir heyecan bence 10/8 i hakediyor...
Kevin Reynolds'ın yönettiği, Kevin Costner'ın başrolünü üstlendiği 229 milyon dolar bütçeli film, sinema tarihinin en pahalı yapımları arasında yer alıyor. Film için dünyanın sular altında kaldığı set özel olarak kurulurken, yapımcıya servete mal oldu. Ancak film gösterime girdiğinde büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Costner'ın ''gişe gemisini'' batıran film, yapımcısına 86.8 milyon dolar kaybettirdi. Costner, bu filmden sonra da ''Postacı'' adlı yapımda rol aldı. Bu film de toplam 63 milyon dolarlık zarara uğradı.
ayy walla cidden çok güzel bi film saçma şeyleri olsada sıkıcılıktan çok uzak çooook beğendim filmi zaplarken kanallarda oturdum izledim çok hoşuma gitti 10/9
Tv ciktigi her seferde zevkle izlerim. Tamda cipsini kolanı alıp izleyebilecegin guzel bir seyirlik film .İlk defa bir filmi elestiremiyorum cunku filme o gozle bakmadim hic Tv de cikan bir filmden beklentin o ani hos gecirmekse bu film istedigini fazlasiyla veriyor.
1995 yapımı bi film olarak fena değil.çok sene önce izlemiştim.ve kevin costner için bir kez daha izledim.oyunculuklar fna değil izlenecek seviyede bi film...
Daha önce seyretmiştim az önce trt ekranlarında tekrardan seyretme fırsatını yakaladım.bana kalırsa asla izlenmeyecek kadar saçma ve tuhaf bir film değil.Ayrıca sllepyhollow7' ninn dediği gibi Kevin Costner için değil de Jeannae Tripplehorn(Helen) için syredilebilir :)
film gercekten cok hosuma gitti bi 5 6 kere izlemisimdir ayrica kalici manzaralar birakti kafamda belki 5 kere izledigimden:)ama olsun siz de izleyin cidden cok guzel !