antarescan
21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bu kadar kötü olamaz bir film oyununda bile max payne daha karızma.Filmin ortasında ne olacağı belli bir film kesinlikle ismini degiştirmeliler max payne oyununa hakaret..
Sinemada izlemenize gerek yok, televizyonda izlenecek bir film. Hatta televizyonda çıkmış olsa belki de sonuna kadar beklemez değiştirirdim:) Konu zaten basit, bari aksiyon olsa diyosunuz ama yok... Mark Wahlberg ya da Chris ODannell gibi oyuncular bu filmde oynamayı kabul ettiklerine göre zannımca paraya sıkışmış olmalılar:)
arkadaşlar bir insan da mı uyarmaz ya!!bu gözün gördüğü görebileceği en saçma fildi..tek söyleyeceğim GiDiN BEZ BeBeK FeLan iZLeYin bunu izleyeceğinize daha yeğdir..
filmde yeni bişi keşfettim oyunda kullanılmayanı silah lar var kostümler hiç benzemiyor oyunun konusundan sapıldı galiba yazık umarım yanılıyorumdur...
Bence çok başarılı bir kara film örneği.. 1/10 verenler pek film izlememişler sanırım.. Filmin kasvetini sevdim. Tamam seneryo ortalamanın üzerinde değil ama karanlık film sevenler için ilaç gibi :) 9/10
filmin oyunla pek b bağlantısı yok. oyunu güzel kılan atlama sahneleride yok zaten. resmen bi çekelim tutarsa ikinciyi çekeriz diye yapılmış. filmin sonu sanki 2 geliyor izlenimi veriyor. gelirse daha fazla silah sahnesi koyarlar inşallah
En başta filmden bi şeyler bekliyosunuz ama klasik bi seneryo olacağı korkusu var sonra senarist filminsenaryosunu klasik bi intikam filmi yapmamak çin çabalıyor ve filmi resmen batırıyor filmin son sahnesi güzel ama son dakikaları berbat böyle güzel hikayeden böyle kötü film yapılamazdı 10/7 oda Max ın hatırına ...
filme bugun gittim.. gorsellik, atmosfer, renkler ve kamera gecislericok basariliydifakat filmin genelinde bir duraganlik hakim.. bir fantastik bir aksiyon filmi olarak tanimlanabilsede ne aksiyonu tam verebilmis nede fantastikligi..bir kac aksiyon sahnesi haric iyi bulmadigim bir film oldu...10 uzerinden 6