Max Payne
3,4

Meet-in
Meet-in

23 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Abartmayın arkadaşlar öyle hayal kırıklığına uğradım,berbattı gibi yorumlara katılmıyorum ben çok beğendim şahsen herkesede tavsiye ediyorum.
kalpsiz
kalpsiz

30 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bazı yerlerde kopukluklar var. Bir aksiyon filmi beklentisi ile izledim fakat temposu düşük. Ağır ilerliyor, yani ille de izlenir bir film olduğunu söyleyemem.
muzur6
muzur6

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
çok sıradan ve düz anlatımlı bir film olmuş özellikle oyunu oyayanların büyük hayal kırıklığına uğrayacağını söyleyebilirim.özellikle 2 filmi yapıcaz biz diye de bu kadar bağırmayada gerek yokmuş.çok kötü değil ama beklentileri karşılamayacağına da eminim.olayları çok hızlı alatıp geçmişler ondan bölük ve saçma olan kısımlarda olmuş doğrusu...
Tolgakocak
Tolgakocak

4 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
filmi güzeldi beğendim max payneyi daha önceden oynayan birisi olarak aksiyonu yerinde bir film olmuş oyuncu seçimi gayet iyi yapılmış bence oyunca karaktere biraz benziyor oyuna cok aşina birisi değilim ama genede iyi oynamış bence zaten Mark Wahlberg aksiyon oyuncusu 10/7 en iyi sahnesi ilacı içtikten sonra ki sahnesiydi bbnin peşine düşüp bbnin adamlarını taradığı sahneydi
lovejunkie
lovejunkie

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
beklentiklerimi karşılayan bir filim olmadı.
üsstad
üsstad

16 Ekim 2008 tarihinde eklendi
oldukça etkileyici bir fragman , hiçbir fragmanda bu kadar heyecanlanmamıştım , filmi izleyip yorumumu yapcam
korcane
korcane

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
butun hayallerim yıkıldı ben bu filmi seyretmemiş sayıyorum.max payne aklımda hep oyunu ile kalıcak artık.lafını bile etmıyorum.yazıklar olsun bu filmi çekene.10/3( 3 puanıda 'mona' nın guzelliğine veriorum .))
juve-baby
juve-baby

28 Aralık 2009 tarihinde eklendi
çok kötü bi film, çekilmez oluyo bi süre sonra, Mark Wahlbergın kariyerinin hatası bence :/ ..***..
xhero1905
xhero1905

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
son zamanlardaki en iyi uyarlamalardan.
Sikimic
Sikimic

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
10/7
Eren-Emrah
Eren-Emrah

8 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Max Payne, Beklentilerimin yüksek oldugu bir film. Hitman gibi oyunuyla, oyundaki hikayesi ile gönüllerimize taht kurmustu. Merakla ve heyecanla bekliyorum...
ammeh
ammeh

23 Aralık 2008 tarihinde eklendi
hayal kırıklığı ya hiç beğenmedim resmen kötü olmuş.
ferdo33
ferdo33

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi beyenen arkadaşlara gerçekten sormak istiyorum özellikle hangi sahneleri beyendiniz?Hele bir arkadaş 10/10 vermiş,sanırım bu seneki filmlerden dark night,wanted,death race filmlerini izlememiş.
Tamamiyle hayal kırıklığı,ilk yarı sinemadan çıkmadıysam oyunun hatrınadır.
serhatisci61
serhatisci61

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
son yarım saatinde sıkıldım ne zaman bitecek die süreye bakıp durdum..
sevketkop
sevketkop

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bu filmde bence tek sorun o sıvı yı içenlerin hayalet görmesi hayalet olmamalıydı ama Mark walberg rolünü güzel oynadı.