nskmourinho
8 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Oyununu yarım yamalak oynamıstım bu yüzden oyunla kıyaslama yapmayacagım oyunu daha iyi bilen arkadaslar bunu daha saglıklı yapacaktırlar.Ben film olarak vasatın altında bir senaryo buldum.Mark ın soguk ve donuk performansı gayet iyiydi ama film kendi türünü yani aksiyonu bile basaramamış.5/10
lordanorexia bourne serisinde oynayan kişi mark değil matt damon.Biraz daha araştırıp yorum yapsak daha iyi olcak galiba.Bence daha iyi olabilirdi film.
çok kötü bi senaryo var.filmin çekileceğini ilk öğrendiğimde Mark Wahlberg iyi bi seçim gibi gelmişti.Onu da çok beğenmedim.Bu güzel oyundan daha iyi bi film çıkabilirdi.
Oyunun seneryosuyla filmin seneryosu ana hatlarıyla benzer diyebilirim. Tek sorun oyunun seneryosunu kısa bir filme sıkıştırmış olmaları. Yani bu kadar uzun bir seneryoyu birbuçuk saatlik bir filme sıkıştırmaya çalışırsan olacağı bu. Birde mona karakteri hariç diğer karakterler hiç olmamış ve oyunla uyuşmuyor.
filmi izlemedim ama bourne serilerinde oynayan kardeşimiz mark wahlberg deil matt damondu... ayrıca matrix vari hareketler var demiş bi arkadaş da ztn oyunda öyle bir özellik vardı maus sağ klike basıp slow motion atraksiyon yapılabiliyor.
Mark Wahlberg bütün filimleri güzel özellikle tetikçi filmi deki performansı çok iyiydi ve bence bu rolü ondan iyi kimse oynuyamaz tam oturacak role benidüşüncem bu inşallah beklediğimiz gibi olur
filmin görüntüsü oyundaki karamsar ve ürperten havayı yansıttığını söyleye bilirim. action sahneleri de oyunu yansıyıtıyor ancak herkes gibi şoke olduğum nokta yaratıklar nerden çıktı. yine beklendiği gibi esas kurgudan uzaklaşılmış.