Emin Murat Bilgiç
1 değerlendirme
3 Ekim 2021 tarihinde eklendi
Senelerdir içimde kaldı şu yorum sonunda yapabileceğim bir ortam keşfettim ! YAHU !!! SENARYONUN OYUNLA İLGİSİ YOK TAMAMEN ALAKASIZ VE EKSİK ! OYUNA İHANET EDİLMİŞ RESMEN ! VE AYRCIA HELİKOPTER SAHNESİNDE ÖLEN BB DEĞİL AESIR'IN KURUCUSU OLAN KADIN NICOLE HORNE'DU !
FİLM TAMEMEN OYUNLA ALAKASIZ BİR SENARYO ÜRETMİŞ !
Film oyunuyla tamamen alakasız.Madem herif kurşun yemiyor,neden bullet time koymadılar filme?Daha güzel olurdu.Ayrıca senaryo yanlışi yazılmış.B.B normalde polisti.Ama Max Paynenin babasının eski ortağı olarak yazılmış filmde.Max oyunda nypdden Deae geçmişti.Fakat bu filmde faali meçhul davalarda.Mona Rus değildi.Kardeşinin ismi de Natasa değildi.Lisaydı.Filmde punchinello,woden,gogniti,vladimir lem de yok.Ayrıca sonunda Horneun ölmesi gerekirken B.b ölmüş.Kurşunlardan koşarak kaçma da çok saçma.Bütün bunlar 125 dakika içine sığdırılabilirken film yapımcıları saçma sahneler sığdırmışlar.Bu filme 10 üzerinden 2 veriyorsam bile oyunun hatrı içindir.
Bazı efektler hoştu , konu kopuk olmadığından güzel sayılırdı fakat aksiyonun olduğu sahnelerin yok denecek kadar az olması filmin oyununu oynayanlara film bitse artık dedirttiriyordu. 4/10 ..
Oyunun seneryosuyla filmin seneryosu ana hatlarıyla benzer diyebilirim. Tek sorun oyunun seneryosunu kısa bir filme sıkıştırmış olmaları. Yani bu kadar uzun bir seneryoyu birbuçuk saatlik bir filme sıkıştırmaya çalışırsan olacağı bu. Birde mona karakteri hariç diğer karakterler hiç olmamış ve oyunla uyuşmuyor.
Oyununu yarım yamalak oynamıstım bu yüzden oyunla kıyaslama yapmayacagım oyunu daha iyi bilen arkadaslar bunu daha saglıklı yapacaktırlar.Ben film olarak vasatın altında bir senaryo buldum.Mark ın soguk ve donuk performansı gayet iyiydi ama film kendi türünü yani aksiyonu bile basaramamış.5/10