Filmi öylesine boş vaktim olduğu için izledim ama beklediğim kadar güzel değildi. Büyük umutlarla izleyenler hayal kırıklığına uğramıştır. Son 10-15 dakikasında vardı biraz aksiyon gerisi çok vasat.
izlediğime gerçekten pişman oldum neler umdum ne buldum beğenenlere saygım sonsuz ama yinede büyük beklentilerle gitmeyin filme oyununu fazla oynamadım ama oyunu oynayan birini izlemek arkadaşın dediği gibi daha zevkli olabilir seneryo basite yakın max payne abimdede hiç bir numara yok ... mark yanlış filmde oynamış sanki ona yakışmamış
Bence bu film o kadar kötü değil veya hayal kırıklığı uğratıcak bi film değil.bu tür yorumları yazan arkadaşlar genelde max payne adlı oyunun 1 ve 2 bölümünü oynuyan arkadaşlar onun üzerinden izliyen arkadaşlar hikayenin kopuk olduğunu ve beklentilerin altında olduğunu yazıyor.Bence bu tamamen kişisel bir durum.Filme oyun perspektifi dışında bakarsanız bence çok güzel.konu kısa zamanda anlatılmak istenmiş.bir hafta sonu mutlaka izlenmesi gerekir.iyi seyirler.ayrıca filmin devamı mutlaka gelicektir.
michelle maxe son sahnede not yet şimdi değil max derken filmin devamınında geliceğini müjdeliyordu.mona sax karakteri çok güzel oturmuş.
Sinemada izlemenize gerek yok, televizyonda izlenecek bir film. Hatta televizyonda çıkmış olsa belki de sonuna kadar beklemez değiştirirdim:) Konu zaten basit, bari aksiyon olsa diyosunuz ama yok... Mark Wahlberg ya da Chris ODannell gibi oyuncular bu filmde oynamayı kabul ettiklerine göre zannımca paraya sıkışmış olmalılar:)
Hitmende yaşadığım hayal kırıklığını bu filmde de yaşadım. Beklentilerimin antında bir film olmuş... Hele aranızda oyununu oynuyan varsa beklentilerinizin çok çok altında olduğunu söyleyebilirim... Sinemada izlicek arkadaşların dikkatine... :-(
Oyuna pekte bağlı kalınmadan yazılmış bir senaryo var.
Normalde saf aksiyon yapımı beklerken, öyle fazla bir aksiyon yaşatmıyor. Ayrıca Max in duygularını mark wahlberg çok iyi yansıtıyor,bu tip filmlere çok yakışıyor bu adam.
çok kötü bi senaryo var.filmin çekileceğini ilk öğrendiğimde Mark Wahlberg iyi bi seçim gibi gelmişti.Onu da çok beğenmedim.Bu güzel oyundan daha iyi bi film çıkabilirdi.
Büyük bir hayal kırıklığı. Filme çok büyük beklentilerle gitmiştim ama filmi izleyince saçma sapan oyunuyla alakası olmayan bir Max Payne ile karşılaştım. Mark Wahlberg Max Payne karakterini pek iyi canlandıramamış, bu filmdeki oyunculuğu çok vasattı. Mila Kunis ise güzelliği ile kendini ön plana çıkarmıştı gerçi film boyunca sadece bir iki el ateş etmiş olsa bile. Ayrıca filmde Hitman filminden tanıdığımız güzeller güzeli Olga Kurylenko, Prison Break dizinde oynayan Amaury Nolasco ve Beau Bridges, Chris ODonnell gibi ünlü oyuncularda karşımıza çıkıyorlar. Fakat bu filmde bu kadar tanınmış oyuncular olupta filmin vasat olmasıda aynı bir üzüntü tabiki. Filmdeki halüsinasyon olayı çok abartılmış oyunda böle birşey yoktu. Bunun yanında filmde bir sürü saçmalıkta vardı, aksiyon sahneleri çok azdı. Sonuç olarak oyunu oynamış olan arkadaşlara söylüyorum filme hiç boşuna gitmeyin paranıza yazık vakit kaybından başka birşey değil.
Arkadaşlar selam, film hakkında değil yorum yapanlar hakkında yorum yapmak istiyorum.. Filmi henüz izlemedim oyununu biiyorum ama oynamadım. Ben bir film izlemeden önce beyazperdeye girip o film hakkında not ortalamasını kontrol ediyorum.. Bu değerlendirmemin çok da sağlıklı olmadığını biliyorum ama çoğu zaman doğru orantılı oluyor. Fakat bu film için yapılan yorumlara baktığımda, Oyunun hatrına 7 veya 6 puan veren yorumlar okudum. Filmdeki oyuncular için verilir demek bir nebze kabul edilebilir ama, oyun hatrına verilen puanı ilk defa görüyorum. Bu durumda filmin ortalamasını olumsuz yönde etkilemesi gerekirken bu yorumun bir anda ortalamayı olumlu yönde etkilemesi ne derece doğru oluyor size bırakıyorum. Dikkate alınırsa sevinirim.. iyi seyirler
mekanlar ve müziklere 10 numaraydı..konu ve oyunculuğada laf yok ancak işlenişde biraz problem vardı..genede gnctrkcll kampanyasında kaçırılmaması gereken bir film.