det-maxpayne
2 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Mükemmeldi bence filmi izleyin iyice anlamadan bilmeden yorum yapmayın harikaydı, mükemmeldi,müthişti.Markın oyunculuğu zaten tartışmasız süperdi.İzleyin ama anlayarak ve hissederek izleyin.Ben iki oyununuda en zorlu levellardan 10 ar kere bitirmiş bir Max Payne fanatiği olarak çok beğendim.Oyununu oynamadan izlerseniz çok iyi tat alamazsınız ama bez bebek izleyin filan gibi aptal yorumlarada inanmayınız.
oyunun efsane klasmanında olmasından dolayı büyük beklenti ile gittik filme. başımıza ne geliyosa bu beklentiden dolayı gelliyor zaten sinemada. filmi beğenip beğenmememe durumunu şöyle özetleyim: film yerine; bir çocuğumuz dev ekranda max payne oynasa, bizde onu seyretsek daha heyecanlı olurdu! ne max payne nin edebi ve felsefi tarafı var, ne aksiyon var, ne kötü adam ne kadar kötü biliyoruz,ne max payne in ismiyle müsemma olarak çektiği acının ağırlığını görebiliyoruz, ne oyunun klasik sahneleri yada hareketleri gösteriliyor, ne de film nereye bağlanıyor anlayabiliyoruz. kuş belgeseli seyretim resmen iki saat boyunca. iyi bir oyunun uyarlamasının yanından geçmemekle beraber, herhangi bir film olarak bile çok zayıf kalıyor. cast dan, senaryoya kadar herşey çok zayıf. görüntü yönetmenliği belki de filmin akılda kalan tek yanı. eğer bu filme gidecekseniz ve max payne oynamışsanız sakın ama sakın beklentileri beraberinizde salona götürmeyin..
tamamen hayal kırıklığı,iki oyunun ikisinide oynadım bitirdim ama filmi izlerken ya oyunla ne alaka dedim kendi kendime... beklentimin çok altında çıktı oyunun hatırı için bile puan verilmez buna 10/1
arkadaşlar film beklediğim gibi değildi ama birşeyide belirteyim filmde alt yazılar çıkınca film bitti die çıkmayın sakın sinemadan çünkü bir sahne daha var alt yazılar bitene kadr bekliceksiniz tabi oda ortalama 5 dk sürüyo:)
arkadaşlar bir insan da mı uyarmaz ya!!bu gözün gördüğü görebileceği en saçma fildi..tek söyleyeceğim GiDiN BEZ BeBeK FeLan iZLeYin bunu izleyeceğinize daha yeğdir..
The Bourne serilerinde oynayan Mark Wahlberg in max payne de oynucagini ogrendigimde kesinlikle izlenmesi gereken bir flim olarak gormustum kendi kendime ama sinemada izledigimde biraz hayal kirikligina ugradim boyle bir senaryo beklemiordum turune yakisir bi sekilde aksiyon olmasini bekliordum ama ne yazikki biraz hayal kirikligina ugradim 10/7 oyunlarin flimlerinin cikmasi bu aralar cokca gorecegimiz bir furya olacak gibi...
film fragmanında daha güzel görünüyor ama izlediğimda hayal kırıklığına uğradım film ne anlatmak istediği yolu bulamamıi bence boş zamanınız varsa izleyebilirsiniz benden geçemedi