ben max payne nin iki oyununuda oynadım ve film tam bir hayal kırıklığı konudan çok sapılmış ve saçma olmuş. ve de oyunu oynamamış olsam bile filmde aksiyon adına pek birşey yok. saçmalık üzerine kurulmuş bir senaryo kötü bir oyun uyarlaması. bence zaman kaybı.
saçmalamayın iki oyununu da oynamışın ama nasıl film nerdeyse bire bir yapılmışım sen oyunu anlamamışın yorum yazıyorsun 1. oyunun sonu ile aynı bitişi tek fark helikopter gelmiyor oyunu film yaparken herşey istediğin gibi olmuyor kardeşim
bu film cok güzel değil izlenir diyenlere bile hayret ediyorum. Ben bu filmi seyrederken uyuya kaldım sıkıntıdan , ertesi gün hadi bitireyim bari dedim yine film bitmeden uyuya kalmısım sonra cdsini verdim arkadasa sonunu da görmedim , merakta etmiyorum. Senaryo 0 , aksiyon 0. Prison Breakteki Sucreyi kötü adam olarak koymuslar hic ama hic olmamıs. 0/10
Bazı efektler hoştu , konu kopuk olmadığından güzel sayılırdı fakat aksiyonun olduğu sahnelerin yok denecek kadar az olması filmin oyununu oynayanlara film bitse artık dedirttiriyordu. 4/10 ..
Oyunun seneryosuyla filmin seneryosu ana hatlarıyla benzer diyebilirim. Tek sorun oyunun seneryosunu kısa bir filme sıkıştırmış olmaları. Yani bu kadar uzun bir seneryoyu birbuçuk saatlik bir filme sıkıştırmaya çalışırsan olacağı bu. Birde mona karakteri hariç diğer karakterler hiç olmamış ve oyunla uyuşmuyor.
Oyununu yarım yamalak oynamıstım bu yüzden oyunla kıyaslama yapmayacagım oyunu daha iyi bilen arkadaslar bunu daha saglıklı yapacaktırlar.Ben film olarak vasatın altında bir senaryo buldum.Mark ın soguk ve donuk performansı gayet iyiydi ama film kendi türünü yani aksiyonu bile basaramamış.5/10
Keşke oyundaki senaryoyla çevrilseydi.. Ne gerek wardı böyle aşırı senaryo değişikliğine.. Yok melekler yok şeytanlar.. Mark Wahlberg aldığı paranın hakkını wermiş ama sam lake oynasaydı çok daha güzel olurdu.. Sonuç olarak 7.5/10 veriyorum helalı hoş olsun.. Bu arada al pacino oynamıo bu filmde abi :):):):):)
bayılarak oynaıdğım bi oyunun filminden beklentilerim yüksekti.ama tatmin etmedi.monayı at kuyruklu göremedik.ztn 1in aksiyonunda var mıydı.ludayı nellyi gördük.komikti.ama dublajlı izledim öbür türlü belki daha çok sevebilirdim...