Max Payne
3,4

brick84
brick84

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
keşke john woo çekseydi ama film kesinlikle kötü degil filmin ikinci yarısı tam bir şölen hele bir max payne kaçış sahnesi var izlemeyenler ve oyunu oynamayanlar çok şey kaçırmışlar. 10/9
pi-bro
pi-bro

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok kötü bi senaryo var.filmin çekileceğini ilk öğrendiğimde Mark Wahlberg iyi bi seçim gibi gelmişti.Onu da çok beğenmedim.Bu güzel oyundan daha iyi bi film çıkabilirdi.
Darxis
Darxis

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Açıkcası fazla birşey beklemeyin. Beklentilerin altında bir yapıt olmuş.
code-voldemort
code-voldemort

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
max payne pekde beklediğim bir film ama umarım oyundaki tüm hareketler filmindede olur genede pek sanmıyom cünkü oyunların filmleri yaapıldığı zaman cok kötü oluyor bunun örneklerini görüyoruz resident evil blood rayne silent hill alone in the dark ben asıl duke nukem filmini bekliyorum umarım cekilir gerci oyunu pek cıkmadı yıllardır bekliyorum
Burakrises
Burakrises

11 Ocak 2011 tarihinde eklendi
oynunu oynamış olarak bazı eksiklikle ve fazlasıyla gereksiz ayrıntılar fazlalıklar gördüm.
öncelikle eksiklikler şunlar: sadece 1 tene ağır sahne vardı oda çok gereksizce yapılmış.
adam üstte 3 el ateş ediyor max bir kez pompalıyla ateş ediyor.
sadece 1 tane max karakterine özgü ileri atlayış sahnesi vardı. onun dışında arkaya yana atlayış stelleri yoktu.
fazlalık sahnesi ise şu: ben oyunda hiç halisülasyondanda olsa kara melek görmedim oyununda ama filmde çok fazla vardı. tamam delirten haplar vardı. o sahneler güzeldi ancak kara melekler yoktu diye hatırlıyorum.
çok iyi şekilde seçilmiş oyuncuların dışında yetersiz seneryo ve vasatlık çok kötü olmuş.
adamın karısı ve çocuğunu öldürüldüğü zaten oyunun temelini oluşturan ana olaylardan.
10/8
Tolgakocak
Tolgakocak

4 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
filmi güzeldi beğendim max payneyi daha önceden oynayan birisi olarak aksiyonu yerinde bir film olmuş oyuncu seçimi gayet iyi yapılmış bence oyunca karaktere biraz benziyor oyuna cok aşina birisi değilim ama genede iyi oynamış bence zaten Mark Wahlberg aksiyon oyuncusu 10/7 en iyi sahnesi ilacı içtikten sonra ki sahnesiydi bbnin peşine düşüp bbnin adamlarını taradığı sahneydi
scissorhands-2
scissorhands-2

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
yani benden 7 aldı vasatın biraz üstündeydi... sinemaya gidip izlenilecek bir film yinede
xeanno
xeanno

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Açıkçası pek beğendiğimi söyleyemem ama vizyondaki diğer bazı filmlere göre iyiydi.Özellikle son sahnedeki "durumu iyi" lafına koptum :D
Sandalphon
Sandalphon

5 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Oyununu bilenler için hayal kırıklığı olduğu söylenebilir, oyuna benzetilmek istenen sahneler olsa da oyunun en büyük özelliğini oluşturan max payne 'in slowmotion yeteneğine sadece birkaç kez yer verilmiş, normalde bütün hasımlarından çok daha hızlı olması gerekliydi, film genel itibariyle biraz ağır ilerliyor, yine de bazı güzel hazırlanmış sahneleri yok değil, boş zamanları değerlendirmek için izlenebilir....
iihunter54ii
iihunter54ii

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
Süperdi :D
Mehmet Emin U.
Mehmet Emin U.

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
En başta filmden bi şeyler bekliyosunuz ama klasik bi seneryo olacağı korkusu var sonra senarist filminsenaryosunu klasik bi intikam filmi yapmamak çin çabalıyor ve filmi resmen batırıyor filmin son sahnesi güzel ama son dakikaları berbat böyle güzel hikayeden böyle kötü film yapılamazdı 10/7 oda Max ın hatırına ...
nskmourinho
nskmourinho

8 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Oyununu yarım yamalak oynamıstım bu yüzden oyunla kıyaslama yapmayacagım oyunu daha iyi bilen arkadaslar bunu daha saglıklı yapacaktırlar.Ben film olarak vasatın altında bir senaryo buldum.Mark ın soguk ve donuk performansı gayet iyiydi ama film kendi türünü yani aksiyonu bile basaramamış.5/10
seymaerisen
seymaerisen

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
aksiyon 0 dı .
sinema
1 ziyaretçi
16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmin oyunla pek b bağlantısı yok. oyunu güzel kılan atlama sahneleride yok zaten. resmen bi çekelim tutarsa ikinciyi çekeriz diye yapılmış. filmin sonu sanki 2 geliyor izlenimi veriyor. gelirse daha fazla silah sahnesi koyarlar inşallah
AstalaVista
AstalaVista

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ölüm meleği Max in gördüğü bir kabus olmalı diye düşünüyoRum.. metro istasyonu ve Max in evini görünce geçmişe gittim bi anda kendimi oyunda sandım :)