aktas-marmara
11 Ocak 2009 tarihinde eklendi
öyle korkarım gerilirim umuduyla giderseniz...sakın gitmeyin çünkü gereksiz yere ses efektleri ve gürültüden başka bişey yok...zamanınızı boşuna harcamayın derim ben
bugün izledim,ses efektleriyle insanı yerinden hoplatan bir film,şeytanlı ruhlu filmleri sevenlere tavsiye ederim.fakat korku filmlerinde çocuk kullanılmasına karşıyım
eğer filme gitmeyi düşünenler varsa erkenden izleyip pişman olan birisi olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bence para ve zamana yazıktır.Ne yazıkki fragmana aldanıp gidenlerden birisi oldum. Çok klişe bir senaryo ve oyunculuk hakim filmin bütününe. Filmde akla mantığa uygun hiçbir şey yok.Bir de uzak doğu korku sinemalarından araklanan şu arka fona siyah göz makyajlı sevimli bi çocuk koyup devamlı izleyicinin gözüne sokup da korkutmaya çalışmaktan ne zaman vazgeçilek diye de merak ediyorum doğrusu.
Film çok sıradan hıristiyan şeytan çıkarma var ozaman yahudi versiyonunu yapalım demişler ve yapmışlar kesinlikle korkutucu değil. Belli sahnelerden sonra gülme sesleri duyunca komedi filmindemiyim dedirten hiç bir orjinal tarafı olmayan bir film.
arkadaşlar filmi tavsiye ederim,daha ilk sahneden korkmaya başlıyosunuz ve son ana kadarda aynı heyecanda devam ediyor,film çok iyi bir gerilim,dikkat edin izlerken gerilmekten kopmayın...